De laatste loodjes

Aan het eind van de zwangerschap kun je last krijgen van voorweeën of indalingsweeën. Deze zijn makkelijk op te vangen en nemen niet in intensiteit toe, dit noemt men de transformatiefase. Ze veroorzaken geen ontsluiting en de bevalling kan nog even op zich laten wachten. Soms kan een warm bad je buik weer rustig krijgen.
Als je tegen het eind van de zwangerschap of begin van de bevalling slijm of slijm met bloed verliest, is dat normaal en hoef je hiervoor niet te bellen. Nu is het afwachten wanneer de bevalling gaat beginnen.

Voor mensen die het fijn vinden om in de zwangerschap al een kijkje op de verloskamers te gaan nemen, organiseren Jeroen Bosch Ziekenhuis en de Coöperatie van verloskundigen 's-Hertogenbosch voorlichtingen in het ziekenhuis met een rondleiding.

Dit is ook mogelijk in het Bernhoven ziekenhuis in Uden.

bereikbaarheid

SPOED

06 - 535 486 31

Dienstdoende verloskundige;

voor bevalling, bij klachten of als je ongerust bent.Krijg je de voicemail spreek dan je naam, adres en telefoonnummer in, dan bellen we altijd terug. Binnen 10 minuten geen reactie, bel dan nogmaals.

NIET DRINGENDE VRAGEN

073 - 521 07 64

De assistente is te bereiken op maandag, dinsdag en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur en woensdag en donderdag van 8.30 tot 16.30 uur.

Niet dringende vragen of annuleren van je afspraak (minimaal 24 uur tevoren) kan ook per mail info@belle-vie.nl

BELLEN DOOR ZIEKENHUIS

073 - 553 20 20

Als je ons, om welke reden dan ook echt niet kunt bereiken, dan kun je ons door het ziekenhuis laten bellen.