kinderwens 3.jpg

Kinderwensspreekuur

Al voor je zwangerschap kun je terecht bij de verloskundige. In het kinderwensspreekuur geven wij je persoonlijk advies over gezond zwanger worden en zijn. We bespreken met je hoe je de kans kunt vergroten op het krijgen van een gezonde baby. Je krijgt bijvoorbeeld uitleg over het slikken van foliumzuur, leefstijl, gevarieerd en gezond eten, medicijngebruik, risicofactoren in de familie en de schadelijke gevolgen van het gebruik van drank en sigaretten. Ook jullie vragen, wensen, twijfels en/of angsten staan tijdens het kinderwensspreekuur centraal.

De kosten voor het kinderwensspreekuur bedragen € 75,-
Niet alle verzekeraars vergoeden deze nota.

Wil je meer weten over zwanger worden, kijk dan ook eens op www.strakszwangerworden.nl en www.zwangerwijzer.nl of lees onderstaande folder.

Knipsel.PNG Download de folder "Kinderen krijgen....."

bereikbaarheid

SPOED

06 - 535 486 31

Dienstdoende verloskundige;

voor bevalling, bij klachten of als je ongerust bent.Krijg je de voicemail spreek dan je naam, adres en telefoonnummer in, dan bellen we altijd terug. Binnen 10 minuten geen reactie, bel dan nogmaals.

NIET DRINGENDE VRAGEN

073 - 521 07 64

De assistente is te bereiken op maandag, dinsdag en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur en woensdag en donderdag van 8.30 tot 16.30 uur.

Niet dringende vragen of annuleren van je afspraak (minimaal 24 uur tevoren) kan ook per mail info@belle-vie.nl

BELLEN DOOR ZIEKENHUIS

073 - 553 20 20

Als je ons, om welke reden dan ook echt niet kunt bereiken, dan kun je ons door het ziekenhuis laten bellen.