Kraamtijd

Na de geboorte van jullie kind is het feest. De kraamtijd is een week van lichamelijk herstel en van verwennen. Deze week sta je als kraamvrouw met je nieuwe kindje centraal. Er is aandacht voor lichamelijk herstel en rust. Samen met je partner moet je  wennen aan je kindje. De kraamhulp helpt bij het aanleren van de verzorging. Door goede informatie te geven willen we bijdragen aan een fijne tijd.

 

Wij zullen aan het begin van je zwangerschap aangeven dat je via je eigen zorgverzekering kraamzorg kunt regelen. Zij begeleidt en ondersteunt je tijdens de bevalling. Na de bevalling helpt ze thuis bij de verzorging en voeding van je kindje. Ook voert zij dagelijks de lichamelijke controles bij jullie uit. De verloskundige is eindverantwoordelijk voor medische controles en komt dan ook regelmatig de eerste week langs voor begeleiding.

bereikbaarheid

SPOED

06 - 535 486 31

Dienstdoende verloskundige;

voor bevalling, bij klachten of als je ongerust bent.Krijg je de voicemail spreek dan je naam, adres en telefoonnummer in, dan bellen we altijd terug. Binnen 10 minuten geen reactie, bel dan nogmaals.

NIET DRINGENDE VRAGEN

073 - 521 07 64

De assistente is te bereiken op maandag, dinsdag en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur en woensdag en donderdag van 8.30 tot 16.30 uur.

Niet dringende vragen of annuleren van je afspraak (minimaal 24 uur tevoren) kan ook per mail info@belle-vie.nl

BELLEN DOOR ZIEKENHUIS

073 - 553 20 20

Als je ons, om welke reden dan ook echt niet kunt bereiken, dan kun je ons door het ziekenhuis laten bellen.