verzekering 2018.jpg

Nieuws zorgverzekeraar 2018

De afgelopen weken is er veel in het nieuws geweest over verloskundige zorg en contracten met zorgverzekeraars. Iedere zwangere kan nu én in 2018 rekenen op goede verloskundige zorg!

Belle Vie is momenteel met alle zorgverzekeraars de contracten aan het afsluiten. Het Zilveren Kruis biedt ons een andere mogelijkheid. Wanneer je verzekerd bent bij een andere zorgverzekeraar dan Zilveren Kruis, geldt onderstaande info niet voor jou.

Ben je verzekerd bij Zilveren Kruis en ontvang je van Belle Vie zorg in 2017, dan blijft de declaratie van de geleverde verloskundige zorg aan jou, ongewijzigd. De nota van Belle Vie gaat rechtstreeks naar de verzekeraar.

Ben je verzekerd bij Zilveren Kruis en heb je in 2018 verloskundige zorg nodig van Belle Vie of verwacht je zwanger te worden in 2018, dan kun je je gewoon aanmelden bij Belle Vie. De kosten van onze verloskundige zorg worden volledig vergoed. Het verschil is dat wij niet rechtstreeks bij Zilveren Kruis kunnen declareren. Je ontvangt van ons een nota die je betaalt aan Belle Vie. Vervolgens dien je de nota in bij Zilveren Kruis en zij keren die volledig aan je uit.

Uiteraard kun je met vragen altijd bij ons terecht!

bereikbaarheid

SPOED

06 - 535 486 31

Dienstdoende verloskundige;

voor bevalling, bij klachten of als je ongerust bent.Krijg je de voicemail spreek dan je naam, adres en telefoonnummer in, dan bellen we altijd terug. Binnen 10 minuten geen reactie, bel dan nogmaals.

NIET DRINGENDE VRAGEN

073 - 521 07 64

De assistente is te bereiken op maandag, dinsdag en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur en woensdag en donderdag van 8.30 tot 16.30 uur.

Niet dringende vragen of annuleren van je afspraak (minimaal 24 uur tevoren) kan ook per mail info@belle-vie.nl

BELLEN DOOR ZIEKENHUIS

073 - 553 20 20

Als je ons, om welke reden dan ook echt niet kunt bereiken, dan kun je ons door het ziekenhuis laten bellen.