IMG-20200309-WA0007_LI.jpg

Voorlichting JBZ digitaal !

Aankondiging Webinar 9 april van 19.30-20.30

 

Ga je in het ziekenhuis bevallen of ben je benieuwd hoe bevallen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis gaat? Meld je dan nu aan voor de webinar Bevallen in het Ziekenhuis. Deze webinar is de vervanger van de informatieavond Bevallen, waarvoor je normaal gesproken naar het ziekenhuis zou komen. Je kunt je aanmelden via de JBZ-website of JBZ-facebook. Indien je al had aangemeld voor de informatieavond ontvang je een e-mail met een aanmeldlink.

https://august-louis.webinargeek.com/webinar-bevallen-in-het-jbz 

Tijdens het webinar vertellen een gynaecoloog, een eerstelijns verloskundige en een verloskundige die in het Jeroen Bosch Ziekenhuis werkt, hoe een bevalling in het ziekenhuis kan verlopen. Omdat we veel vragen krijgen over zwanger zijn en bevallen in deze Coronatijd, starten we het programma met deze informatie. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen aan de sprekers. Na de presentatie hebben we tijd om deze vragen te beantwoorden.

 

We zien elkaar graag online op 9 april!


 

bereikbaarheid

SPOED

06 - 535 486 31

Dienstdoende verloskundige;

voor bevalling, bij klachten of als je ongerust bent. Krijg je de voicemail spreek dan je naam, adres en telefoonnummer in, dan bellen we altijd terug. Binnen 10 minuten geen reactie, bel dan nogmaals.

NIET DRINGENDE VRAGEN

073 - 521 07 64

De assistente is te bereiken: 
maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur
dinsdag van 8.30 tot 13.00 uur

Niet dringende vragen of annuleren van je afspraak (minimaal 24 uur tevoren) kan ook per mail info@belle-vie.nl

BELLEN DOOR ZIEKENHUIS

073 - 553 20 22


Kun je ons om welke reden echt niet bereiken, laat ons dan via de Oudste van Dienst van de verloskamers in het JBZ bellen.