Reviews

16-05-2019 Ik vind belle-vie een fijne praktijk om te komen. Ook prettig dat er diverse locaties zijn om heen te gaan. Mocht ik keer ergens anders zijn kon ik de dichtstbijzijnde kiezen.  Was ook vaak snel aan de beurt dus weinig wachttijd. 
Fijn om iedereen ook een keer gezien en gesproken te hebben.
Ik heb echt een hele fijne bevalling gehad met super begeleiding. Heb er een goed gevoel aan over gehouden. Ik had alle vertrouwen in de verloskundige dat het goed kwam. Ze begeleiden mij erg goed zeker qua ademhaling. Helemaal top dus en aanrader voor andere zwangere vrouwen! 

18-04-2019  9 april ben ik bevallen van mijn 2e kindje onder begeleiding van stagiaire Isis en Charina. Wat een prettige, rustige, duidelijke en kundige begeleiding hebben wij gekregen! 
Tijdens de bevalling van mijn 1e kindje ben ik bevallen onder begeleiding van het ziekenhuis.Ik wist dus niet goed wat te verwachten nu ik onder begeleiding van Belle Vie zou bevallen. Achteraf had ik het niet anders kunnen wensen. 
Niet alleen tijdens de bevalling maar tijdens de gehele zwangerschap ben ik heel goed begeleid. De verloskundigen leken zich goed aan te passen aan mijn wensen; doen wat nodig is, niet zeuren maar gewoon doen zonder teveel poespas. 
Belle Vie; een echte aanrader!

03-04-2019 Ik ben blij dat ik gedurende de zwangerschap door de verloskundigen van Belle Vie ben begeleid. Het team is laagdrempelig en ik voelde me altijd gezien en gehoord. Als ik een afspraak had werd ik ook netjes op tijd geholpen ze liepen zelden uit. Ook toen het aan het einde van de zwangerschap niet helemaal ging zoals gehoopt bleef er vanuit de verloskundige die mij begeleiden belangstelling getoond worden. Dit heb ik echt als heel fijn ervaren. Bedankt daarvoor! Ik vond het jammer dat ik niet tot het einde begeleid bent door Belle Vie maar dat ik onder behandeling kwam van de gynaecoloog. Tijdens mijn kraamweek was er voldoende tijd en aandacht voor ons gezin. Ook toen het met de gezondheid van onze zoon iets minder ging werd er meteen gehandeld. Ik voelde me echt gehoord. Dames van Belle Vie bedankt voor de goede zorgen.

07-03-2019 Belle Vie heeft mij bij mijn eerste en tweede kindje begeleid tijdens mijn zwangerschap en kraambed. Zoals bij de eerste keer ben ik wederom erg tevreden en zou ik Belle Vie aanraden bij anderen. Ik heb me prettig gevoeld bij de verloskundigen; zij zijn kundig en handelen adequaat indien nodig. De verloskundige die mij tijdens de bevalling heeft bijgestaan, heeft ervoor gezorgd dat ik hier heel prettig op terug kijk. Ook de begeleiding tijdens het kraambed heb ik als zeer fijn ervaren. 

04-02-2019 De verloskundigen en echoscopisten van Belle Vie hebben ons tijdens de zwangerschap van onze eerste ontzettend goed begeleid. Aangezien alles voor ons nieuw was en de zwangerschap zelf niet altijd een pretje was, hebben we veel gehad aan de afspraken. De zorgverleners zitten allemaal mooi op één lijn en werken volgens duidelijke protocollen. Bij de geringste zorgen werden deze niet weggewuifd, maar direct getackeld, waardoor wij geen moment zorgen hebben gehad over onze kleine. Charina heeft ons op de dag van de bevalling goed geholpen richting het ziekenhuis, waar helaas bleek dat we het verder met de verloskundigen van het ziekenhuis moesten gaan doen. Gelukkig hebben we Charina en haar collega's bij de nacontroles nog gezien, waardoor de zorg goed is afgesloten. Hopelijk tot in de toekomst!
 

14-01-2019 Dit was mijn derde zwangerschap, maar de eerste bij jullie praktijk. En voor mijn partner was het zijn eerste zwangerschap. Wij kunnen jullie praktijk aan iedereen aanbevelen. Iedere afspraak verliep altijd helemaal naar wens. Jullie nemen de tijd en luisteren aandachtig naar onze vragen of problemen. Tevens hebben jullie ons voorzien van alle informatie die wij hebben wilde. En jullie zijn van begin tot eind heel betrokken geweest bij mij, mijn partner en zeker ook mijn andere kinderen. Er werd altijd gevraagd hoe het met de andere kinderen ging; Zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling en ook hebben jullie mijn partner in deze tijd goed begeleid.
Mijn bevalling werd thuis door jullie begeleid, dit was ook mijn wens. En ook dit hebben wij als heel prettig ervaren.
Stuk voor stuk vinden wij jullie super vrouwen!
Wij komen zeker, als dat mag lukken, bij jullie terug!

16-11-2018 Wij als aanstaande ouders, inmiddels ouders hebben Belle Vie als erg fijn ervaren. Elke afspraak weer een stapje dichter naar de bevallig. Bij elke afspraak kregen we weer iets nieuws om op ons in te laten werken, een goede voorbereiding! Maar wat ik vooral een grote plus vind is dat ik me altijd op mijn gemak heb gevoeld en alles heb durven te vertellen en te vragen.Daardoor heb ik een hele fijne zwangerschap gehad met maar heeeel erg weinig zorgen, kleine zorgen zijn er immers altijd. Alle medewerkers zitten op 1 lijn en zijn echt super lief! Ze hebben mij altijd diversen mogelijkheden/keuzes geven en hebben mij daarin ook altijd zelf laten beslissen. Het maakte mij ook niet uit welke verloskundige ik zou krijgen, het zijn allemaal toppers!

19-09-2018 We zijn altijd met veel vertrouwen en plezier bij jullie gekomen. Deskundigheid, betrokkenheid en een luisterend oor hebben ons goed gedaan. Helemaal gezien onze thuissituatie. De zwangerschap liep voorspoedig, de bevalling hadden we graag anders gezien. Heftig als deze was, zijn jullie ook bij de nacontroles het luisterend oor geweest. Erg fijn.

09-08-2018 Ik heb geen ‘makkelijke’ zwangerschap gehad, mede dankzij bekkenpijn, een hittegolf, enz. Bij Belle Vie zijn ze altijd heel begripvol en tegen het einde heel meedenkend geweest om mij zo goed mogelijk te helpen in mijn wensen. Ik heb uiteindelijk een hele snelle en fijne thuisbevalling gehad, samen met mijn man en moeder, met de begeleiding van Esther Rasenberg. Extra bijzonder ook, omdat zij mij 32 jaar geleden ook ter wereld heeft gebracht. Het cirkeltje was daardoor nu mooi rond! Tijdens de kraamweek is Esther ook nog langs geweest en hebben we samen de bevalling doorgenomen, erg fijn! 
Bedankt voor alles!

21-05-2018 Ook tijdens de tweede zwangerschap hebben we voor de praktijk Belle Vie gekozen.  Wederom zijn we  heel tevreden over de professionele, maar toch juist ook de persoonlijke begeleiding. Voor ons is het zeker een meerwaarde geweest dat er echo's op de praktijk gemaakt kunnen worden. En ook de informatie op de website is uitgebreid. Kortom heel tevreden over de zorg en begeleiding en nu volop genieten van ons gezin!

23-04-2018 Oprecht en betrokken, dat is Belle-Vie. Gedegen met voldoende kennis en een persoonlijke aanpak waarbij de individuele wensen voorop staan, dat maakt het verschil.

07-04-2018 Wij kijken terug op een ontzettend fijn traject. Dat komt mede door de fijne zorg die wij van Belle Vie hebben mogen ontvangen. Een team van professionals, die erg betrokken zijn bij het gehele traject. De persoonlijke aandacht, zowel voor de vrouw als de man, hebben wij als heel plezierig ervaren. Ze voeren hun werk uit met veel passie en plezier, dat is mooi om te zien en prettig om te ervaren. Ze staan echt voor je klaar en zijn bereid om een stap extra te doen. Laagdrempelig contact, wat tijdens een zwangerschap heel fijn is. We kunnen de praktijk dan ook zeker aanbevelen en mocht er bij ons een tweede komen dan weten we waar we moeten wezen voor de juiste zorg!! Koen en Janneke

18-03-2018: Wij kijken terug op een goede begeleiding vanuit Belle Vie. Onze eerste zwangerschap en bevalling, het was een hele roller-coaster, vooral op het einde, maar de begeleiding vanuit de praktijk en alle verloskundigen hebben we als prettig ervaren. 

Wat we vooral erg fijn vonden was dat er echt werd geluisterd en men open stond voor onze wensen. Eventuele zorgen worden serieus genomen, hoe groot of klein deze ook zijn. Mocht er ooit een tweede komen, dan komen we hier zeker terug. Groeten, Sander & Jenny

21-12-2017 Een fijne ervaring gehad bij Belle vie. Als ik ooit een volgende zwangerschap zou krijgen dan zou ik zo weer bij Belle vie gaan. Vriendelijke verloskundigen, bieden een luisterend oor en beantwoorden je vragen als het kan. Ook neemt het personeel de tijd voor je en ronden ze de afspraken altijd netjes af.Goede begeleiding gehad rondom de bevalling, voelde me echt gesteund. Chris

25-10-2017 Heel erg bedankt voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling. Er is was altijd een luisterend oor. Het fijne vond ik dat jullie wel altijd reëel bleven over de mogelijkheden. De zwangerschap was voor mij niet meer nieuw bij de derde. Maar de thuisbevalling wel. En wat een fijne ervaring was dat. Top begeleiding met voldoende invulling voor eigen gevoel maar met op tijd was bijsturing om alles goed te laten verlopen.

18-07-2017  Omdat ik een lichamelijke beperking heb, hebben zij mij altijd behandeld als een "normale" zwangere vrouw. En dat vond ik zo fijn, daarvoor mijn dikke complimenten! Cindy Raaijmakers

11-07-2017  Ik ben blij dat ik voor jullie heb gekozen. en ik ben jullie erg dankbaar voor alles. Vooral de geruststellende woorden wanneer ik weer lichtelijk in paniek was, wisten jullie altijd weer net dat juiste te zeggen waardoor ik toch wat rustiger werd. Christy van den Broek

02-07-2017  Goede begeleiding, verschillende manier van werken onder de verloskundige. Daardoor is er voor iedereen iemand waar je je prettig bij voelt. F. Nota

12-3-2017 Ik vind het fijn dat je alle verloskundigen hebt gezien voor je gaat bevallen. Ook nemen ze geen risico en nemen je zorgen serieus. Ze geven goede informatie en adviezen. Zijn goed telefonisch (mobiel) bereikbaar als je bijna en/of gaat bevallen. Silvia Hoffman 

17-2-2017 Ik voelde me gehoord en vertrouwd. Belangrijk om dat te hebben tijdens deze spannende periode in je leven. Tessie Zuidgeest 

26-1-2017 Hele fijne praktijk met stuk voor stuk aardige en professionele verloskundige waar ook ruimte is om dingen te bespreken. Goede begeleiding en ook de informatie avonden en mogelijkheid voor echoscopie zijn meerwaarde. Iris vd Berg-v Creij 

20-01-2017 Jullie zijn allemaal, ieder met zijn eigen kwaliteiten, prettig om deze begeleiding te bieden.  Ik heb jullie begeleiding als zeer prettig ervaren,  fijn  dat er een open en eerlijke cultuur heerst! Dankjewel voor jullie kennis en inzet!   Els Jansen- de Rouw

22-12-2016  Fijne mensen, personen. Jullie zijn erg betrokken en nemen de tijd. Ook professioneel. Kortom ik voelde me helemaal thuis en op mijn gemak bij jullie. Vooral de betrokkenheid heb ik als zeer prettig ervaren. Het is jullie werk, maar voor elke client is dit een bijzondere tijd. Jullie geven dit en ons de aandacht die dit verdient. Heb het gevoel dat jullie dit werk met passie en liefde doen en dat is mooi om te zien en fijn om mee te maken.   Claire Langenhuisen – Campos Karreman 

07-11-2016 Ik vond alles goed, tijdens de controles werd er duidelijk uitgelegd wat ze gingen doen, wat je te zien kreeg, ze noteren alles mbt gezondheid en evt klachten en kwam daar ook netjes elke volgende controle op terug dat vind ik nou betrokken zijn met je werk, tijdens de bevalling heeft ze me goed gecoacht, goed gezegd wat ik wel en juist niet moest doen. en de professionaliteit waar ik vanuit ging en ook zeker ervaren heb. een volgende keer kies ik zeker weer voor BELLE VIE!   Linda van Boeckel 

25-10-2016 Fantastisch team!! Heel betrokken en vertrouwd!!! Ik zal ze gaan missen! Anouck Vennix- vd Wiel 

03-05-2016
Eind maart ben ik bevallen van ons eerste kindje. Vanaf het begin heeft Belle-Vie mijn zwangerschap naar volle tevredenheid begeleid.
Ze nemen de tijd om naar je te luisteren en nemen je zorgen serieus. Ze zijn alert op signalen dat het misschien minder goed gaat met het kindje wat een geruststellend gevoel geeft.
Doordat je met alle verloskundigen kennismaakt heb je niet het risico dat je tijdens de bevalling met een onbekend persoon te maken krijgt.
Ik kan deze praktijk aanbevelen en zal bij een volgende zwangerschap hier ook zeker terugkeren!
Met vriendelijke groet,
Kim van Haasteren

11-04-2016
Eind maart ben ik bevallen van ons derde kindje. Dit was dan wel mijn derde zwangerschap maar maakte het niet minder bijzonder. Ik heb ook deze keer genoten en zeker omdat ik me bewust was dat dit de laatste keer zou zijn. Ik ben tijdens al mijn zwangerschappen begeleid door de verloskundigen van Belle Vie en heb dit als prettig ervaren. Ze zijn op de hoogte van je persoonlijke situatie, luisteren goed naar wat mijn/onze behoeften waren, nemen de tijd voor je, zijn kundig, stralen rust uit en het zijn gewoon 5 super aardige dames! Het voelt gewoon goed en dat vind ik belangrijk!
Groetjes Kirsten Frunt


23-09-2015
De begeleiding van Belle vie is ons goed bevallen! Wat een spannende tijd om voor de eerste keer zwanger te zijn, je zit met veel vragen. Je kunt met deze vragen altijd telefonisch, via de mail of tijdens een gesprek bij ze terecht. Erg fijn! De dames zijn professioneel en hebben kennis van zaken, dit geeft vertrouwen.

We hebben een fijne tijd gehad, bedankt! 

01-12-2014
Tijdens mijn zwangerschap ben ik begeleid door de verloskundigen van Belle Vie. Persoonlijke aandacht stond, naast het verloop van mijn zwangerschap, centraal. Zelfs mijn verhuisstress kon ik bij ze kwijt. Toen de bevalling anders verliep dan de bedoeling en ik in het ziekenhuis werd bijgestaan door de gynaecoloog, bleef mijn verloskundige bij me om me door het zwaarste stuk heen te loodsen. Chapeau en ontzettend bedankt!

14-11-2014
Wanneer je zwangerschap niet zo verloopt als je hoopt, heb je alle hulp nodig die voorhanden is. Zo ook een verloskundigen praktijk die met je meedenkt, je verhaal aanhoort, je een hart onder de riem steekt en die je oppept. Precies dat is wat de verloskundigen van Belle Vie, voor mij betekent hebben. Ieder contactmoment was prettig, ik kon er huilen en grapjes maken en zij hebben mij geholpen deze zwangerschap te volbrengen. Helaas moest ik bevallen in het ziekenhuis zonder één van hen als verloskundige, maar zodra ik thuis was, waren ze er weer. Ook de hele kraamtijd hebben zij alle tijd voor mij genomen.

Ik raad Belle Vie aan iedereen aan!

Dank jullie wel voor jullie hulp, jullie luisterend oor en jullie steun. Zonder jullie had ik het nog moeilijker gehad.

31-07-2014
"De begeleiding van Bellevie is ontzettend fijn. De deskundige én nuchtere verloskundigen luisteren goed naar je wensen en proberen eventuele zorgen zo goed mogelijk weg te nemen. Wanneer er iets is, staan ze meteen voor je klaar met concrete tips. Ze houden zich goed aan alle regels. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat je echt geniet van je zwangerschap en zijn de gesprekken soms zelfs gezellig (maar ook serieus). Eventuele andere kinderen betrekken ze er erg leuk bij. Een no-nonsense verloskundigenpraktijk dus!"
Met Mies gaat alles helemaal goed, ze is een supermeiske!! :)

Uitkomst enquête

Enquete1.png

Actiepunten

Enquete2.png

.

bereikbaarheid

SPOED

06 - 535 486 31

Dienstdoende verloskundige;

voor bevalling, bij klachten of als je ongerust bent.Krijg je de voicemail spreek dan je naam, adres en telefoonnummer in, dan bellen we altijd terug. Binnen 10 minuten geen reactie, bel dan nogmaals.

NIET DRINGENDE VRAGEN

073 - 521 07 64

De assistente is te bereiken op maandag, dinsdag en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur en woensdag en donderdag van 8.30 tot 16.30 uur.

Niet dringende vragen of annuleren van je afspraak (minimaal 24 uur tevoren) kan ook per mail info@belle-vie.nl

BELLEN DOOR ZIEKENHUIS

073 - 553 20 20

Als je ons, om welke reden dan ook echt niet kunt bereiken, dan kun je ons door het ziekenhuis laten bellen.