Wie is wie in onze praktijk

Teamfoto2018.jpg

Welkom bij Belle Vie

Verloskundigenpraktijk Belle Vie bestaat uit een enthousiast team van vijf verloskundigen en twee praktijkassistentes.

Wij zijn allen ervaren verloskundigen, die afwisselend spreekuur en diensten draaien. Daarnaast maken wij zelf echo's en begeleiden wij bij anticonceptie zoals het plaatsen van spiralen. Belle Vie is een goed georganiseerde verloskundigenpraktijk waar kwaliteit en een open communicatie hoog in het vaandel staat. De periode van zwangerschap, bevalling en kraambed is een bijzondere gebeurtenis. Iedereen zal dit op haar eigen manier ervaren. Graag willen wij onze zorg op de persoonlijke wensen van jou en je partner afstemmen. 

De praktijkassistentes Maria en Greetje ondersteunen ons tijdens de spreekuren. Zij regelen ook alle afspraken en zorgen ervoor dat je antwoord krijgt op de vragen waarmee je belt. Bij medische vragen wordt je verwezen naar de dienstdoende verloskundige.

Graag stellen wij ons voor. Lees meer

bereikbaarheid

SPOED

06 - 535 486 31

Dienstdoende verloskundige;

voor bevalling, bij klachten of als je ongerust bent.Krijg je de voicemail spreek dan je naam, adres en telefoonnummer in, dan bellen we altijd terug. Binnen 10 minuten geen reactie, bel dan nogmaals.

NIET DRINGENDE VRAGEN

073 - 521 07 64

De assistente is te bereiken op maandag, dinsdag en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur en woensdag en donderdag van 8.30 tot 16.30 uur.

Niet dringende vragen of annuleren van je afspraak (minimaal 24 uur tevoren) kan ook per mail info@belle-vie.nl

BELLEN DOOR ZIEKENHUIS

073 - 553 20 20

Als je ons, om welke reden dan ook echt niet kunt bereiken, dan kun je ons door het ziekenhuis laten bellen.