Klik hier voor meer informatie over bevallen in de zomer 2024 regio Den Bosch

Ons team

Onze enthousiaste verloskundigen, echoscopisten en praktijkassistentes staan klaar om jou te begeleiden.

Wij zijn allen ervaren verloskundigen, die afwisselend spreekuur en diensten draaien. Wij maken zelf echo's en begeleiden bij anticonceptie zoals het plaatsen van spiralen. Belle Vie is een goed georganiseerde verloskundigenpraktijk waar kwaliteit en een open communicatie hoog in het vaandel staan. De periode van zwangerschap, bevalling en kraambed is een bijzondere gebeurtenis. Iedereen zal dit op haar eigen manier ervaren. Graag willen wij onze zorg op de persoonlijke wensen van jou en je partner afstemmen. 

De praktijkassistentes Maria en Marijke ondersteunen ons tijdens de spreekuren. Zij regelen de afspraken en zorgen ervoor dat je antwoord krijgt op vragen waarmee je belt. Bij medische vragen word je verwezen naar de dienstdoende verloskundige.

Graag stellen wij ons voor.

Judith Bekkers-Leijten

Verloskundige en Coach

Na ruim vier jaar hard studeren ben ik alweer ruim 10 jaar verloskundige en werk ik met veel plezier. Verloskunde vind ik een prachtig vak. Het is een eer om een vrouw en hun partner te begeleiden tijdens een bijzonder periode in hun leven.

Tijdens mijn werk als verloskundige merkte ik dat er steeds vaker vrouwen zijn die mentaal in de knel zitten tijdens hun zwangerschap, in het kraambed of de tijd daarna. Daarom ben ik mij gaan specialiseren als coach.Ik ben getrouwd met Erwin en samen hebben we twee prachtige kids, Thijs en Lars. Ik woon vanaf begin 2012 in Middelrode. Ik vind het heerlijk om er te wonen. Naast verloskunde besteed ik mijn tijd aan andere zeer uiteenlopende zaken. Zo speel ik mee in het dames zevental voetbal en ga ik graag shoppen of wandelen. Tevens spreek ik regelmatig af met vrienden en vriendinnen om gezellig te kletsen. Een bezig bijtje dus!

KIM 1351

Esther Rasenberg

Verloskundige, gespecialiseerd in zwangerschapsmassage

Na het afronden van mijn opleiding aan de vroedvrouwenschool in Heerlen ben ik in 1985 mijn eigen verloskundigenpraktijk begonnen in de dorpen Berlicum en Rosmalen. De solo praktijk groeide uit tot een maatschap omdat niet alleen het gebied groter is geworden (ook Vinkel, Nuland en Geffen zijn erbij gekomen), maar nu kunnen we ook een veel ruimer zorgaanbod geven.

Want naast de geboortezorg vinden we bij Belle Vie de welzijn-kant van de zwangere en haar partner ook erg belangrijk. Bij Belle Vie verzorg ik zwangerschapsmassages.

Met mijn man woon ik in Berlicum, we hebben vier kinderen die werken of studeren, allemaal in de gezondheidszorg. Bij Muziekvereniging TOG uit Berlicum speel ik basklarinet. Ik ben secretaris van het 4 mei comité en verantwoordelijk voor de jaarlijkse 4 mei-herdenking in Berlicum. De tijd die dan nog overblijft besteed ik aan lezen en tuinieren.

KIM 1264

Loes Reijbroek-Beem

Verloskundige, gespecialiseerd in anticonceptie en spiraalplaatsing 

Tijdens mijn opleiding tot A -verpleegkundige lag mijn voorkeur al snel bij het werken op de verloskamers. Met mijn diploma op zak besloot ik verder te studeren aan de Vroedvrouwenschool te Heerlen. De geboorte van een kind blijft voor mij een fascinerende ervaring. Het is een spannende gebeurtenis, die ook heel natuurlijk is. Ik geloof in een goede voorbereiding. Met veel passie en overgave wil ik samen met jullie, de zwangerschap en de geboorte van jullie kind een bijzondere gebeurtenis laten zijn.

Ik ben getrouwd met René en samen hebben we drie prachtige volwassen dochters. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en ben het liefst buiten in de natuur. Ik ben zwemmend geboren en hardlopen is een uitdaging. Verder maak ik graag foto’s van wereldberoemde punten waarvoor we al menige bijzondere reis hebben gemaakt.

KIM 1371

Esther Zeeuwe-van Rosmalen

Verloskundige en Echoscopist

Ik wist al jong dat ik verloskundige wilde worden. Na een uitstapje van een studiejaar aan de PABO heb ik gelukkig mijn hart gevolgd en ben ik begonnen aan de opleiding voor verloskunde in Amsterdam. Sinds 1998 ben ik verloskundige bij Belle Vie en begeleid ik met veel plezier zwangeren en hun partners tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamweek. Daarbij hecht ik veel waarde aan een persoonlijke benadering en open communicatie. Met elkaar bewandelen we de weg naar een nieuw leven, dat blijf ik fascinerend en mooi vinden. Een aantal jaar geleden heb ik de opleiding tot echoscopist gevolgd. Sinds 2021 maak ik ook de 20-weken echo’s in onze praktijk.

Ik woon in de Groote Wielen, samen met mijn man, dochter en zoon. Na een dag (of nacht) hard werken vind ik ontspanning in boksen of rondje hardlopen. In de winter sta ik graag op de ski’s en in de zomer reis ik het liefst met ons gezin af naar bijzondere plaatsen om daar met elkaar avonturen te beleven en nieuwe herinneringen te maken.

Esther Z

Charina Emons

Verloskundige en Echoscopist, gespecialiseerd in anticonceptie Implanon en spiraalplaatsing

Als jong meisje wist ik het al, verloskunde is mijn passie. Een beroep waarin geen dag hetzelfde is. Elke zwangerschap, bevalling en kraamweek is immers anders. Ik vind het een uitdaging om iedere vrouw en haar partner zo goed mogelijk te begeleiden bij dit bijzondere moment in het leven. Nadat ik in 2016 de opleiding Verloskunde had afgerond ben ik met veel plezier aan het werk gegaan bij Belle Vie. Inmiddels ben ik naast verloskundige ook echoscopiste en tevens gespecialiseerd in anticonceptie en het plaatsen van spiralen. 

Samen met mijn vriend woon ik in Geffen en zijn wij trotse ouders van Lev, Neva en Vez. In mijn vrije tijd breng ik het liefst tijd door met mijn familie en vrienden, sta ik graag in de keuken en vind ik het heerlijk om te sporten of een lekkere wandeling te maken.

 

KIM 1234

Danique De Greef

Verloskundige, gespecialiseerd in anticonceptie Implanon en spiraalplaatsing

Vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door zwangere vrouwen en geboortes. Na mijn middelbare school ben ik naar Maastricht verhuisd om daar de opleiding Verloskunde te volgen. Sinds drie jaar werk ik met veel plezier bij Belle Vie. Anderen omschrijven mij vaak als zorgzaam, rustig en lief, maar ik kan ook ‘streng’ zijn wanneer het nodig is.

Ik woon samen met mijn man in ’s-Hertogenbosch. ’s Nachts kun je me wakker maken voor een lekker etentje, spelletjes met vrienden, maar vooral voor een bevalling waarin ik stellen kan helpen om deze grote gebeurtenis zo bijzonder mogelijk te maken. Gedurende de voorjaarsvakantie doe ik graag een dansje in de kroeg op carnavalsmuziek.

April 2022 ben ik bevallen van ons eerste zoontje, Loet.

KIM 1515

Hilde Pittens

Verloskundige / Waarneemster

In 2022 ben ik afgestudeerd als verloskundige. 

Verloskunde is een prachtig vak; het is medisch, terwijl je met gezonde vrouwen werkt, én het heeft een groot sociaal karakter. Voor mij de perfecte combinatie. Het blijft bijzonder zwangeren te kunnen begeleiden gedurende de gehele zwangerschap, bevalling en de tijd erna. Laagdrempeligheid, vertrouwen en zorg op maat vind ik belangrijk, daar zet ik me graag voor in.

Zelf woon ik in Heesch. In mijn vrije tijd korfbal ik en ben ik graag onder de mensen. Zo houd ik van gezellig een hapje eten in de stad, of drink ik graag een drankje op het terras met vriendinnen.

Foto Hilde

Lobke Zonnenberg

Verloskundige / Waarneemster

Beste (aanstaande) ouders,

Mijn naam is Lobke Zonnenberg vanaf april zal ik als waarneemster het team van Belle Vie komen versterken. Ik ben 25 jaar oud en kom uit Schaijk. In mijn vrije tijd ben ik leiding bij scouting en ga ik er graag op uit met vrienden.
Als verloskundige vind ik het belangrijk een luisterend oor te bieden en echte aandacht te geven.

Ik kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten en te begeleiden in deze bijzondere periode.

Lobke 16 2.0

Maria Vermeer-van der Pas

Praktijkassistente

Sinds 2014 werk ik met veel plezier als praktijkassistente bij verloskundigenpraktijk Belle Vie. Een afwisselende baan in een fijn team en met een leuke doelgroep.

Ik sta jullie te woord aan de balie en aan de telefoon.  Ik vind het een voorrecht om samen met de verloskundigen jullie zwangerschap en bevalling tot één van de mooiste en dierbaarste periodes in je leven te maken.

Met mijn man woon ik in Haaren, samen hebben we twee zoons, een schoondochter en drie kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, lezen en af en toe een weekendje weg.

In de zomer ga ik graag een weekje naar de zon met vriendinnen om te genieten van het lekkere weer, de zee of een mooie stad. Waar we heerlijk eten en op tijd een terrasje pikken.

KIM 1139

Marijke van der Kemp-Hooijmans

Praktijkassistente

Na achttien jaar in de ouderenzorg te hebben gewerkt, maakte ik in het voorjaar van 2020 de overstap naar verloskundigenpraktijk Belle Vie – waar we aan het begin van een leven staan. Ik vind mijn werk als praktijkassistente erg leuk.

Ik woon met mijn man en onze zoons in Hintham. In mijn vrije tijd sta ik graag lekker te koken, of ga uit met vriendinnen. Andere hobby's zijn op vakantie gaan met het gezin, wandelen of creatief bezig zijn.

KIM 1407

Maureen Jacobs

Echoscopist

Aangenaam, mijn naam is Maureen Jacobs, 46 jaar en al sinds 1998 werkzaam in de echoscopie. Ik heb in al die jaren veel ervaring opgedaan in diverse ziekenhuizen en verloskundigenpraktijken. Ik maak  echo’s van de zwangerschap, tevens maak ik ook gynaecologische echo’s elders in het land. Echoscopie is een heel mooi vak, vaak met een lach, blijdschap en duidelijkheid, soms met een traan en onzekerheid die daarop kan volgen. 

In mijn vrije tijd wandel ik fijn in het groen met de hond, kook ik graag voor geliefden en vrienden, drink ik een drankje op de geopende terrassen en hoop ik weer eens een keer naar Italië te kunnen. Ik ben moeder van 3 kinderen en ben woonachtig in Eindhoven. 

Hopelijk tot ziens!

Groet Maureen

Maureen

Janneke van den Oord

Echoscopist

Mijn naam is Janneke van den Oord, ik werk hier als echoscopiste. Ik ben in 2015 afgestudeerd als verloskundige en daarna direct de opleiding tot echoscopiste gaan volgen. Later heb ik dit nog aangevuld met nog meer expertise in de echoscopie.

Het blijft mooi om met iedere echo weer duidelijk te krijgen hoe het kind ligt en groeit. Het is een uitdaging om alles goed in beeld te krijgen! Soms brengt zo’n echo ook onzekerheid met zich mee, maar ik hoop jullie daarin goed te begeleiden.

Ik woon zelf in Kerkdriel samen met mijn vriend en onze 3 kleine kindjes. Ook werk ik nog als verloskundige elders. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, naar de sauna en lees ik boeken.

Janneke

Sjifra Schenning

Echoscopist

Ik ben Sjifra Schenning en werk bij Echocentrum Pril als echoscopiste. In 2000 ben ik afgestudeerd als verloskundige waarna ik ruim 12 jaar en Eindhoven en omgeving werkzaam ben geweest in een maatschap. Inmiddels ben ik niet meer werkzaam als verloskundige. Het vak echoscopie heeft me altijd erg getrokken. Vandaar ook dat ik 2012 de overstap heb gemaakt van verloskundige naar echoscopiste. Ik blijf zo een steentje bijdragen in de aan de totale verloskundige zorg.

In de zwangerschap kunnen kijken naar o.a. de groei en de gezondheid van jullie ongeboren kindje blijft bijzonder en uniek. Vol passie neem ik jullie dan ook graag mee in deze wondere wereld van de echo.

Samen met mijn partner en inmiddels 2 puberzonen woon ik in Aalst. In mijn vrije tijd luister ik graag een boek, wandel ik met de hond een flink stuk door het bos of ontspan ik door muziek te maken op mijn harp.  Ook van een dagje sauna wordt ik heel blij. 

1

Marinda van Lierop

Echoscopist

Ik ben Marinda van Lierop, werkzaam binnen Belle Vie als (pret) echoscopiste. In 2000 ben ik afgestudeerd als verloskundige, ik heb jaren een eigen verloskundigenpraktijk gehad, waar ik werkte als verloskundige en echoscopiste. Inmiddels werk ik alweer enkele jaren als docent voor de opleiding kraamverzorgende, wat ik met veel plezier doe. De combinatie om als docente en echoscopiste bezig te zijn, geeft voor mij een mooie dynamiek, wat ik daarnaast goed kan combineren met mijn alleenstaande moederschap.

Ik woon in het Brabantse met mijn 3 kinderen en 2 honden. In mijn vrije tijd houd ik van wandelen in de natuur, sauna en een leuk festival met vrienden doen. Daarnaast neem ik dagelijks een koude douche en maak als het lukt wekelijks een 'dip' in het koude natuurwater. Ik ben graag bezig met persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Hopelijk tot snel!

Profielfoto

Lieve Steenbakkers

Mijn naam is Lieve Steenbakkers, ik ben 22 jaar oud en een laatstejaars verloskundige in opleiding aan de Academie Verloskunde Maastricht. Ik loop 10 weken eindstage bij Belle Vie. Ik ben er van 29 april tot en met 5 juli. Je kunt mij tegen komen tijdens het spreekuur, de bevalling of in het kraambed. Als je dit liever niet wenst, geef dit dan gerust aan. Ik wil graag mijn praktijkervaring in de eerste lijn vergroten en ik kijk er naar uit om mijn kennis en vaardigheden toe te passen. Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze altijd stellen en daarbij is ieder tip welkom! Hopelijk tot snel! 😊

Ik Portfolio

Aanmelden

Woon je in 's-Hertogenbosch, Rosmalen, Groote Wielen, Hintham, Berlicum, Middelrode, Geffen, Nuland of Vinkel? Wij begeleiden zowel thuisbevallingen als poliklinische bevallingen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis of in het ziekenhuis Bernhoven.

Aanmelden
KIM 3531

Maak je keuze