Klik hier voor meer informatie over pakketten

Pretecho

Bewonder en verwonder! Hoe leuk is het om via een pretecho onbeperkt te kijken naar je kindje dat groeit in je buik. Tijdens de medische echo's is daar vaak geen tijd voor. Echocentrum Pril op onze hoofdlocatie in Rosmalen máákt daar tijd voor. Ontdek tijdens de pretecho of het een jongen of meisje is, tel samen de vingertjes of geniet van je kindje dat gaapt. Wij begrijpen dat jullie nieuwsgierig zijn en graag een keer extra willen kijken naar jullie kleintje. Alles is mogelijk binnen Echocentrum Pril.

Bewonder

Op onze hoofdlocatie aan de Rodenborchweg 4 in Rosmalen kan je zowel terecht voor medische echo’s als  pretecho’s. Deze worden gemaakt door goed opgeleide en gecertificeerde echoscopisten die aangesloten zijn bij BEN. We hebben een ruime echokamer waar jullie samen met je naasten op een groot scherm alle beelden kunnen bewonderen.

Het geslacht kun je zien vanaf 14 weken. Dit bekijken we in 2D, dit is een zwart/wit echo.

Vanaf 22-23 weken krijgt het kindje steeds meer contouren, en krijgt hij of zij meer lichaamsvet. De beste termijn voor een pretecho in het 2e trimester ligt tussen 25 en 28 weken zwangerschap. Dit kunnen we zowel in 2D als 3/4D bekijken.

 

Meld je direct aan
DSC 1416 Kopie

Perfecte beelden

Kwaliteit
Tijdens de pretecho proberen we je kindje altijd zo goed mogelijk in beeld te brengen. De kwaliteit van de echobeelden zijn afhankelijk van de ligging van het kindje, de positie van de placenta, de hoeveelheid vruchtwater en de dikte van de buikwand. Het komt wel eens voor dat door een van deze factoren het tijdens de pretecho niet lukt om mooie beelden te maken, of om het geslacht te bepalen tijdens de echo. Mocht dit zo zijn dan mag je altijd gratis één keer terug komen voor een nieuwe pretecho. 

Extra's
Losse verkoop USB: €5
Geslachtskaartje: Wil je het geslacht niet direct weten? Laat het dan opschrijven en open het op een bijzonder moment.
Gender Reveal confetti en rookkanon: €6,50. Maak op een speciale manier kenbaar aan je naasten of het een jongetje of meisje wordt. Ons advies is om deze buiten te gebruiken. 

Cadeaubonnen: Wil je iemand een pretecho cadeau geven, dan kun je ook daarvoor bij ons terecht. Deze cadeaubonnen zijn in ieder gewenst bedrag te verkrijgen. We geven geen geld terug op de bonnen.

Wat kost een pretecho?

Veelgestelde vragen

Wat is de ideale tijd om een pretecho te maken?

Afhankelijk van je wens, wat je wilt gaan zien hanteren we bepaalde zwangerschapsweken: 

  • Een vroege pretecho kan gemaakt worden tussen de 6 en 16 weken zwanger
  • Een geslachtsbepalingsecho kan gemaakt worden vanaf 15 weken
  • De beste periode voor een 3/4D echo is vanaf 25 weken

Waar kan ik mij aanmelden als ik een pretecho wil?

Via onze praktijkassistente kun je aangeven wat voor pretecho je graag wil laten maken. Zij kijkt samen met jou naar de juiste termijn.

Hoe kan ik afrekenen voor een pretecho?

Voor de pretecho's is het zowel mogelijk om te pinnen als contant te betalen. Ook is het mogelijk om een cadeaubon te geven.

Ik ben wat voller en mijn placenta ligt aan de voorkant. Wanneer kan ik het beste een pretecho maken?

Voor de geslachtsbepaling echo kun je het beste een afspraak vanaf 16 weken maken. Voor een 3D/4D-echo adviseren we om tussen de 25 en 26 weken de pretecho te maken.

Wat als mijn kindje niet mooi in beeld komt, of het geslacht is op de dag van de pretecho niet te bepalen?

Als bij de eerste pretecho jullie kindje niet mooi in beeld komt of het geslacht van jullie kindje niet goed is waar te nemen, dan maken we kosteloos een nieuwe afspraak. Indien je bij een 3/4D echo ervoor kiest om niet terug te komen, dan betaal je eenmalig €64,50,-. Komen jullie wel terug dan zijn de kosten €91,-.

Vol verwondering, kijken naar je ongeboren kindje !

Bekijk alle verhalen

Aanmelden

Woon je in 's-Hertogenbosch, Rosmalen, Groote Wielen, Hintham, Berlicum, Middelrode, Geffen, Nuland of Vinkel? Wij begeleiden zowel thuisbevallingen als poliklinische bevallingen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis of in het ziekenhuis Bernhoven.

Aanmelden
KIM 3531

Maak je keuze