Klik hier voor meer informatie over bevallen in de zomer 2024 regio Den Bosch

Belle Vie; Altijd alle aandacht

In blijde verwachting! De start van een bijzondere fase in jullie leven. Bij Belle Vie hebben wij alle tijd en aandacht voor jou, je partner en je ongeboren kindje. Wij bieden een vertrouwde en veilige omgeving waarin jullie je gehoord voelen en wij alles in het werk stellen om je zwangerschap zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Vanuit onze professionele praktijk leveren we zorg op hoog niveau. Het geven van persoonlijke aandacht staat daarbij altijd centraal. Wij staan klaar voor jullie!

Belle Vie ontzorgt

Een zwangerschap wordt door iedereen anders ervaren. Wij vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en je gerust voelt gedurende de hele periode. Belle Vie ontzorgt en begeleidt jullie tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Samen bekijken we hoe onze begeleiding er voor jullie uit gaat zien. Met elkaar maken we een plan wat past bij jullie behoefte.

KIM 2185

Belle Vie doet meer

Je kunt bij ons ook terecht voor anticonceptie, coaching, echoscopie, preconceptie zorg en massage. We hebben 3 pakketten samengesteld op basis van onze ervaring. Hierin zorgen wij dat jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie zwangerschap en voorbereiding op jullie kindje.

Deze pakketten bieden veel extra’s zoals echo’s, massage en coaching. Dit sluit aan bij onze visie om iedere zwangere en haar partner de best mogelijke Geboortezorg én een zo fijn mogelijke zwangerschap te kunnen bieden.

Bekijk onze pakketten
KIM 3054
Waar nieuw leven begint

- Belle Vie -

Ons team

Aanmelden

Woon je in 's-Hertogenbosch, Rosmalen, Groote Wielen, Hintham, Berlicum, Middelrode, Geffen, Nuland of Vinkel? Wij begeleiden zowel thuisbevallingen als poliklinische bevallingen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis of in het ziekenhuis Bernhoven.

Aanmelden
KIM 3531

Maak je keuze