Lees onze Nieuwsbrief waarin alle coronamaatregelen staan

Over ons

Een enthousiast team van zes verloskundigen en twee praktijkassistentes staat klaar om jou te begeleiden. 

Wij zijn allen ervaren verloskundigen, die afwisselend spreekuur en diensten draaien. Wij maken zelf echo's en begeleiden bij anticonceptie zoals het plaatsen van spiralen. Belle Vie is een goed georganiseerde verloskundigenpraktijk waar kwaliteit en een open communicatie hoog in het vaandel staan. De periode van zwangerschap, bevalling en kraambed is een bijzondere gebeurtenis. Iedereen zal dit op haar eigen manier ervaren. Graag willen wij onze zorg op de persoonlijke wensen van jou en je partner afstemmen.  

De praktijkassistentes Maria en Marijke ondersteunen ons tijdens de spreekuren. Zij regelen de afspraken en zorgen ervoor dat je antwoord krijgt op vragen waarmee je belt. Bij medische vragen word je verwezen naar de dienstdoende verloskundige. 

Graag stellen wij ons voor.

Judith Bekkers-Leijten

Verloskundige, Echoscopist en Coach
BIG geregistreerd onder nummer 59912149303

Na ruim vier jaar hard studeren ben ik alweer ruim 10 jaar verloskundige en werk ik met veel enthousiasme. Verloskunde vind ik een prachtig vak en als aanvulling heb ik de opleiding echoscopie gevolgd. Ik vind het erg leuk en interessant om te doen, nu kan ik de gehele zwangerschap begeleiden, van de eerste echo tot na de geboorte van de baby. Tijdens mijn werk als verloskundige merkte ik dat er steeds vaker vrouwen zijn die mentaal in de knel zitten tijdens hun zwangerschap, in het kraambed of de tijd daarna. Daarom ben ik mij gaan specialiseren als coach.

Ik ben getrouwd met Erwin en samen hebben we twee prachtige kids, Thijs en Lars. Ik woon vanaf begin 2012 in Middelrode. Ik vind het heerlijk om er te wonen. Naast verloskunde besteed ik mijn tijd aan andere zeer uiteenlopende zaken. Zo bak ik graag taarten, speel ik mee in het dameselftal voetbal en ga ik graag shoppen of wandelen. Tevens spreek ik regelmatig af met vrienden en vriendinnen om gezellig te kletsen. Een bezig bijtje dus!

KIM 1351

Esther Rasenberg

Verloskundige, gespecialiseerd in zwangerschapsmassage 
BIG geregistreerd onder nummer 19023412303

Na het afronden van mijn opleiding aan de vroedvrouwenschool in Heerlen ben ik in 1985 mijn eigen verloskundigenpraktijk begonnen, voor de dorpen Berlicum en Rosmalen. De solo praktijk groeide uit tot een maatschap waarin we met verschillende verloskundigen een uitgebreider gebied kunnen bedienen. Bij Belle Vie geef ik tevens zwangerschapsmassages. Naast mijn werkzaamheden voor de maatschap, ben ik sinds de oprichting in 2004 secretaris van het VSV (Verloskundig Samenwerkingsverband). Dat is begonnen als een overleg tussen verloskundigen en gynaecologen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. In de loop van de tijd zijn daar verschillende disciplines bij gekomen, zoals kinderartsen, kraamzorg, GGZ en jeugdzorg van de gemeente. Het is ons gezamenlijk streven om elke zwangere de juiste zorg te geven, in overeenstemming met elkaar.

Met mijn man woon ik in Berlicum, we hebben vier kinderen die werken of studeren, allemaal in de gezondheidszorg. Bij Muziekvereniging TOG uit Berlicum speel ik basklarinet. Ik ben secretaris van het 4 mei comité en verantwoordelijk voor de  jaarlijkse 4 mei-herdenking in Berlicum. De tijd die dan nog over blijft besteed ik aan tuinieren.

KIM 1264

Loes Reijbroek-Beem

Verloskundige, gespecialiseerd in anticonceptie en spiraalplaatsing 
BIG geregistreerd onder nummer 99003707003

Tijdens mijn opleiding tot A -verpleegkundige lag mijn voorkeur al snel bij het werken op de verloskamers. Met mijn diploma op zak besloot ik verder te studeren aan de Vroedvrouwenschool te Heerlen. De geboorte van een kind blijft voor mij een fascinerende ervaring. Het is een spannende gebeurtenis, die ook heel natuurlijk is. Ik geloof in een goede voorbereiding. Met veel passie en overgave wil ik samen met jullie, de zwangerschap en de geboorte van jullie kind een bijzondere gebeurtenis laten zijn.

Ik ben getrouwd met René en samen hebben we drie prachtige volwassen dochters. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en ben het liefst buiten in de natuur. Ik ben zwemmend geboren en hardlopen is een uitdaging. Verder maak ik graag foto’s van wereldberoemde punten waarvoor we al menige bijzondere reis hebben gemaakt.

KIM 1371

Esther Zeeuwe-van Rosmalen

Verloskundige en Echoscopist
BIG geregistreerd onder nummer 29042749503

Ik wist al jong dat ik verloskundige wilde worden. Na een uitstapje van een studiejaar aan de PABO heb ik gelukkig mijn hart gevolgd en ben ik begonnen aan de opleiding voor verloskunde in Amsterdam. Sinds 1998 ben ik verloskundige bij Belle Vie en begeleid ik met veel plezier zwangeren en hun partners tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamweek. Daarbij hecht ik veel waarde aan een persoonlijke benadering en open communicatie. Met elkaar bewandelen we de weg naar een nieuw leven, dat blijf ik fascinerend en mooi vinden. Een aantal jaar geleden heb ik de opleiding tot echoscopist gevolgd. Vanaf medio 2021 hoop ik ook de 20-weken echo’s in onze praktijk te gaan doen

Ik woon in de Groote Wielen, samen met mijn man, dochter en zoon. Na een dag (of nacht) hard werken vind ik ontspanning in boksen of rondje hardlopen. In de winter sta ik graag op de ski’s en in de zomer reis ik het liefst met ons gezin af naar bijzondere plaatsen om daar met elkaar avonturen te beleven en nieuwe herinneringen te maken.

Esther Z

Charina Emons

Verloskundige en Echoscopist, gespecialiseerd in anticonceptie Implanon en spiraalplaatsing
BIG geregistreerd onder nummer 29042749503

Als jong meisje wist ik het al, verloskunde is mijn passie. Een beroep waarin geen dag hetzelfde is. Elke zwangerschap, bevalling en kraamweek is immers anders. Ik vind het een uitdaging om iedere vrouw en haar partner zo goed mogelijk te begeleiden bij dit bijzondere moment in het leven. Nadat ik in 2016 de opleiding Verloskunde had afgerond ben ik met veel plezier aan het werk gegaan bij Belle Vie. Inmiddels ben ik naast verloskundige ook echoscopiste en tevens gespecialiseerd in anticonceptie en het plaatsen van spiralen. 

Samen met mijn vriend woon ik in Geffen en zijn wij trotse ouders van Lev. In mijn vrije tijd breng ik het liefst tijd door met mijn familie en vrienden, sta ik graag in de keuken en vind ik het heerlijk om te sporten of een lekkere wandeling te maken.

Van juni tot en met november ben ik met zwangerschapsverlof voor mijn 2e kindje.

KIM 1234

Danique De Greef

Verloskundige
BIG geregistreerd onder nummer 19924788403

Vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door zwangere vrouwen en geboortes. Na mijn middelbare school ben ik naar Maastricht verhuisd om daar de opleiding Verloskunde te volgen. Sinds drie jaar werk ik met veel plezier bij Belle Vie. Anderen omschrijven mij vaak als zorgzaam, rustig en lief, maar ik kan ook ‘streng’ zijn wanneer het nodig is.

Ik woon samen met mijn vriend in ’s-Hertogenbosch. ’s Nachts kun je me wakker maken voor een lekker etentje, spelletjes met vrienden, maar vooral voor een bevalling waarin ik stellen kan helpen om deze grote gebeurtenis zo bijzonder mogelijk te maken. Gedurende de voorjaarsvakantie doe ik graag een dansje in de kroeg op carnavalsmuziek.

KIM 1515

Maria Vermeer-van der Pas

Praktijkassistente

Sinds 2014 werk ik met veel plezier als praktijkassistente bij verloskundigenpraktijk Belle Vie. Een afwisselende baan in een fijn team en met een leuke doelgroep.

Ik sta jullie te woord aan de balie en aan de telefoon.  Ik vind het een voorrecht om samen met de verloskundigen jullie zwangerschap en bevalling tot één van de mooiste en dierbaarste periodes in je leven te maken.

Met mijn man woon ik in Haaren, samen hebben we twee zoons, een schoondochter en drie kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, lezen en af en toe een weekendje weg.

In de zomer ga ik graag een weekje naar de zon met vriendinnen om te genieten van het lekkere weer, de zee of een mooie stad. Waar we heerlijk eten en op tijd een terrasje pikken.

KIM 1139

Marijke van der Kemp-Hooijmans

Praktijkassistente

Na achttien jaar in de ouderenzorg te hebben gewerkt, maakte ik in het voorjaar van 2020 de overstap naar verloskundigenpraktijk Belle Vie – waar we aan het begin van een leven staan. Ik vind mijn werk als praktijkassistente erg leuk.

Ik woon met mijn man en onze zoons in Hintham. In mijn vrije tijd sta ik graag lekker te koken, of ga uit met vriendinnen. Andere hobby's zijn op vakantie gaan met het gezin, wandelen of creatief bezig zijn.

KIM 1407

Hanneke Hermans

Echoscopist
Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister van BEN, FMF en KNOV.

Opgeleid in medisch beeldvormende technieken en zeer onder de indruk van de vele toepassingsmogelijkheden van de echografie, besloot ik me in de tachtiger jaren te specialiseren in de echografie. Op de röntgenafdeling van het ziekenhuis heb ik veel mensen van binnen bekeken, maar zwangerschapsecho’s werden en worden vrijwel nooit daar uitgevoerd. Om ook zwangerschapsecho’s te kunnen doen ben ik in 1993 gestart met een praktijk voor prenatale echografie. Mijn verwondering over het ongeboren kind en fascinatie voor de techniek kwamen hierin samen.

Inmiddels heb ik ontelbaar veel kinderen bekeken, dat blijft speciaal. Alle ouders zijn anders en de techniek blijft zich ontwikkelen. Dit alles zorgt ervoor dat ik elk onderzoek nog steeds als een uitdaging zie en van mijn werk geniet. Tot op de dag van vandaag voel ik me een gelukkig mens dat ik met echo’s een bijdrage kan leveren aan de geboortezorg waarin echografie inmiddels niet meer weg te denken valt.

 

KIM 1188

Maureen Jacobs

Aangenaam, mijn naam is Maureen Jacobs, 46 jaar en al sinds 1998 werkzaam in de echoscopie. Ik heb in al die jaren veel ervaring opgedaan in diverse ziekenhuizen en verloskundigenpraktijken. Ik maak  echo’s van de zwangerschap, tevens maak ik ook gynaecologische echo’s elders in het land. Echoscopie is een heel mooi vak, vaak met een lach, blijdschap en duidelijkheid, soms met een traan en onzekerheid die daarop kan volgen. 

In mijn vrije tijd wandel ik fijn in het groen met de hond, kook ik graag voor geliefden en vrienden, drink ik een drankje op de geopende terrassen en hoop ik weer eens een keer naar Italië te kunnen. Ik ben moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 19, 18 en 15 jaar en ben woonachtig in Eindhoven. 

Hopelijk tot ziens, vanaf 1 september in deze mooie praktijk Belle Vie ..!

Groet Maureen

Maureen

Merel van Zutphen

Verloskundige / Waarneemster tijdens het verlof van Charina.

Vanaf kinds af aan was het al duidelijk dat ik iets in de zorg wilde gaan doen. Na het afronden van de middelbare school besloot ik dan ook te starten aan de Academie Verloskunde Maastricht. Ik vind het voorrecht om de transitie naar ouderschap te mogen begeleiden.  

Zelf heb ik tot mijn vijftiende in Berlicum gewoond waarna ik verhuisd ben naar de Groote Wielen. Na een aantal jaren in Maastricht te hebben gewoond voor de opleiding, ben ik blij weer terug te zijn in ’s-Hertogenbosch! Hier woon ik samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd ben ik graag onder de mensen; voor het spelen van spelletjes maar ook een lekker hapje eten ben ik altijd voor in. Verder reis ik graag waarna ik de opgedane inspiratie graag toepas in de keuken! 
Ik kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten en begeleiden.

Tot snel!

Merel

Myrthe van den Berg

Verloskundige / waarneemster

Beste (aanstaande) ouders,

Graag wil ik mij aan jullie voorstellen. Mijn naam is Myrthe van den Berg, 25 jaar en ik woon in Nuland. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met vriendinnen, ga ik skeeleren of zwemmen of ben ik creatief bezig.

Ik kijk er naar uit om jullie als aanstaande ouders te ontmoeten en te begeleiden in deze bijzondere periode.

Tot snel!

Myrthe van den Berg

Verloskundige in opleiding: Sarah Vegter

Beste aanstaande ouder(s),

Mijn naam is Sarah Vegter (22 jaar). Na het behalen van de opleiding verpleegkunde niveau vier in Zwolle verhuisde ik naar Zuid-Limburg om te studeren aan de academie Verloskunde in Maastricht en inmiddels zit ik in mijn derde leerjaar.

Van 15 November 2021 t/m 4 Februari 2022 mag ik stage lopen bij Belle Vie. In deze stage hoop ik veel te kunnen zien, leren en ervaren tijdens de zwangerschapscontroles, bevallingen en kraamvisites.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en begeleiden tijdens deze bijzondere periode!

Indien jullie bezwaar hebben tegen mijn aanwezigheid, geef dit dan gerust aan bij de verloskundigen en/of praktijkassistente.

Hopelijk tot snel!

Afbeelding1 (1)

Aanmelden

Woon je in Rosmalen, Groote Wielen, Hintham, Berlicum, Middelrode, Geffen, Nuland of Vinkel? Wij begeleiden zowel thuisbevallingen als poliklinische bevallingen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis of het ziekenhuis Bernhoven.

Aanmelden
KIM 3531

Maak je keuze