Belle Vie offers extra fun ultrasounds! Take a look here

Dream delivery!

Dit was mijn eerste zwangerschap en tijdens deze zwangerschap ben ik begeleid door de verloskundigen van Belle Vie. De verloskundigen binnen Belle Vie vormen samen echt een team, een TOP team! Je voelt dat ze het samen leuk hebben en dat heeft een positieve uitwerking op de praktijk en naar buiten toe. Het maakt niet uit bij welke verloskundige je komt voor controle, overal had ik hetzelfde fijne gevoel!

De verloskundigen nemen altijd de tijd voor de controles en wat je als aanstaande moeder te vragen of vertellen hebt. Ook betrekken ze je partner er heel goed bij, ook al was dit bij veel controles via videobellen.

De begeleiding tijdens de bevalling heb ik ook als heel fijn en positief ervaren. De dienstdoende verloskundige heeft mij er echt doorheen geholpen en op tijd de juiste beslissing gemaakt. Helaas ben ik uiteindelijk in het ziekenhuis bevallen. Het fijne was dat ik daar ook de begeleiding van de verloskundige van Belle Vie had naast de begeleiding van de gynaecoloog van het ziekenhuis. 

De na-controles, die veelal via videobellen plaatsvonden, voelde heel fijn en toch ook persoonlijk. We zullen bij een tweede zwangerschap zeker weer voor Belle Vie kiezen. 

Register

Do you live in Rosmalen, Groote Wielen, Hintham, Berlicum, Middelrode, Geffen, Nuland or Vinkel? We support you with a delivery at home as well as a delivery at the Jeroen Bosch Hospital or the Hospital Bernhoven. 

Register
KIM 3531

Maak je keuze