Klik hier voor meer informatie over bevallen in de zomer 2024 regio Den Bosch

Top team!

Dit was mijn eerste zwangerschap en tijdens deze zwangerschap ben ik begeleid door de verloskundigen van Belle Vie. De verloskundigen binnen Belle Vie vormen samen echt een team, een TOP team! Je voelt dat ze het samen leuk hebben en dat heeft een positieve uitwerking op de praktijk en naar buiten toe. Het maakt niet uit bij welke verloskundige je komt voor controle, overal had ik hetzelfde fijne gevoel!

De verloskundigen nemen altijd de tijd voor de controles en wat je als aanstaande moeder te vragen of vertellen hebt. Ook betrekken ze je partner er heel goed bij, ook al was dit bij veel controles via videobellen.

De begeleiding tijdens de bevalling heb ik ook als heel fijn en positief ervaren. De dienstdoende verloskundige heeft mij er echt doorheen geholpen en op tijd de juiste beslissing gemaakt. Helaas ben ik uiteindelijk in het ziekenhuis bevallen. Het fijne was dat ik daar ook de begeleiding van de verloskundige van Belle Vie had naast de begeleiding van de gynaecoloog van het ziekenhuis. 

De na-controles, die veelal via videobellen plaatsvonden, voelde heel fijn en toch ook persoonlijk. We zullen bij een tweede zwangerschap zeker weer voor Belle Vie kiezen. 

Aanmelden

Woon je in 's-Hertogenbosch, Rosmalen, Groote Wielen, Hintham, Berlicum, Middelrode, Geffen, Nuland of Vinkel? Wij begeleiden zowel thuisbevallingen als poliklinische bevallingen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis of in het ziekenhuis Bernhoven.

Aanmelden
KIM 3531

Maak je keuze