Nieuw !! Belle Vie ontzorgt: Nieuwsgierig? Kijk eens bij onze Pakketten Bewust of Zorg op maat

Verloskunde

Zwanger zijn is een unieke ervaring in je leven. Het is logisch dat je in deze periode veel vragen hebt en je misschien ook wel eens onzeker voelt. 

De mooiste herinnering

Het was mijn derde zwangerschap, maar de eerste bij jullie praktijk. Voor mijn partner was het zijn eerste zwangerschap. Wij kunnen jullie praktijk aan iedereen aanbevelen. Iedere afspraak verliep altijd helemaal naar wens. Jullie nemen de tijd en luisteren aandachtig naar onze vragen of problemen. Tevens hebben jullie ons voorzien van alle informatie die wij hebben wilde. Jullie zijn van begin tot eind heel betrokken geweest bij mij, mijn partner en zeker ook mijn andere kinderen. Er werd altijd gevraagd hoe het met hen ging; Zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling, hebben jullie ook mijn partner in goed begeleid. Mijn bevalling werd thuis door jullie begeleid, dit was mijn grote wens. Dit hebben wij als heel prettig ervaren.

Stuk voor stuk vinden wij jullie super vrouwen! Wij komen zeker, als dat mag lukken, bij jullie terug!

Lees meer
Close Up Portrait Man S Woman S Hands

Coronamaatregelen: Lees onze nieuwsbrief voor de laatste update

Het corona-virus heeft een grote impact op ieders leven op dit moment en we leven in een tijd met steeds wisselende maatregelen.
Blijf op de hoogte en op de praktijk vragen wij je de regels te volgen.

Wij zijn er voor je als je vragen hebt of ongerust bent.

Wanneer moet ik de verloskundige bellen?

  • Ben je ongerust? Bespreek je zorgen met je verloskundige
  • Bij vaginaal bloedverlies
  • Bij hoofdpijn, sterretjes zien, braken, pijn in bovenbuik of bovenrug
  • Bij minder bewegingen van je kind dan anders
  • Bij vruchtwaterverlies

Veelgestelde vragen

Wat houdt het Zwangerenportaal in?

Belle Vie werkt met het Zwangerenportaal. Via dit communicatieplatform kunnen wij je optimaal informeren over je zwangerschap en met je videobellen. Tevens ontvang je afspraakherinneringen en worden je echofoto's gedeeld. Je kunt je aanmelden via de uitnodiging die je van ons ontvangt. 

Nu jij er bent is alles anders, maar precies zoals het hoort !

~voor altijd in mijn hart~

Bekijk alle verhalen

Aanmelden

Woon je in Rosmalen, Groote Wielen, Hintham, Berlicum, Middelrode, Geffen, Nuland of Vinkel? Wij begeleiden zowel thuisbevallingen als poliklinische bevallingen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis of het ziekenhuis Bernhoven.

Aanmelden
KIM 3531

Maak je keuze