Wie is wie in onze praktijk

Wie is wie in onze praktijk?

Wij stellen ons graag persoonlijk aan jullie voor.

 

Esther.jpg

Esther Rasenberg

Ik ben Esther Rasenberg.
Ik ben BIG geregistreerd onder nummer 19023412303
en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen van de KNOV.


Ik ben verloskundige sinds 1985. De opleiding was destijds in de vroedvrouwenschool in Heerlen gevestigd. Nu is dat de Academie voor Verloskunde Maastricht.

Ik ben solo met de praktijk begonnen als verloskundige in Berlicum en Rosmalen. Maar al snel werd de praktijk te groot voor 1 persoon en kwam er een verloskundige bij, de maatschap werd geboren. Het gebied werd uitgebreid met Geffen, Nuland en Vinkel. Ook door de komst van de kinderen, waardoor ik minder ging werken, groeide de maatschap tot het aantal verloskundigen wat het nu is.

Naast mijn werkzaamheden voor de maatschap, ben ik sinds de oprichting in 2004 secretaris van het VSV. (Verloskundig Samenwerkingsverband). Begonnen als een overleg tussen verloskundigen en gynaecologen (van het JBZ), zijn er in de loop van de tijd verschillende disciplines bij gekomen. Denk hierbij aan kinderartsen, kraamzorg, GGZ en jeugdzorg van de  Gemeente. Zo streven we er naar om de zwangere de juiste zorg te geven, die in overeenstemming is met elkaar.

Ik woon in Berlicum, ben getrouwd en heb 4 kinderen die studeren of op de middelbare school zitten.

Bij Harmonie TOG uit Berlicum speel ik basklarinet en ben ik bestuurslid jeugdzaken. Ik ben secretaris van het 4 mei comité, verantwoordelijk voor de  jaarlijkse  4 mei herdenking in Berlicum. De tijd die dan nog over blijft besteed ik aan tuinieren.

 

 

 

Esther2.jpg

Esther Zeeuwe-van Rosmalen

Ik ben Esther Zeeuwe-van Rosmalen.
Ik ben BIG geregistreerd onder nummer 29042749503
en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen van de KNOV.

Ik wist al op jonge leeftijd dat ik verloskundige wilde worden en toch ben ik na de HAVO naar de Pabo gegaan. Na het behalen van mijn propedeuse, heb ik alsnog mijn hart gevolgd en ben gestart met de opleiding voor verloskunde in Amsterdam.

Na 4 jaar hard studeren ben ik gaan waarnemen in de omgeving, dit duurde niet lang want in mei 1998 belde Esther Rasenberg of ik hun team wilde komen versterken.

Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Wat een mooie kans werken en wonen in een voor mij zo bekende en geliefde omgeving.

Nu zoveel jaar later ben ik getrouwd, moeder van twee opgroeiende kinderen en wonen wij met veel plezier in de Groote Wielen in Rosmalen.

Een aantal jaar geleden heb ik mijn beroep uitgebreid met de opleiding tot echoscopiste.Binnen onze praktijk Belle Vie, maak ik nu samen met twee collega’s de echo’s.

Ik beoefen mijn vak nog steeds met veel plezier en vindt nog altijd de uitdaging in de begeleiding van een bevalling. Na een dag hard werken ga ik graag een rondje hardlopen of badmintonnen. In de winter sta ik een weekje op de ski’s en in de zomer reis ik graag af naar een warm zonnig land om met mijn gezin te genieten van wat dat land te bieden heeft. 

 

 

 

Judith.jpg

Judith Bekkers-Leijten

Mijn naam is Judith Bekkers-Leijten.
Ik ben BIG geregistreerd onder nummer 59912149303
en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen van de KNOV.

Na ruim vier jaar hard studeren ben ik inmiddels alweer een aantal jaar verloskundige. Sinds januari 2011 werk ik met veel plezier in Verloskundigenpraktijk Belle Vie.
Verloskunde vind ik een prachtig vak en als aanvulling heb ik de opleiding echoscopie gevolgd. Ik vind het erg leuk en interessant om te doen, nu kan ik de gehele zwangerschap begeleiden, van de eerste echo tot na de geboorte van de baby.

Sinds januari 2012 woon ik in Middelrode. Ik vind het heerlijk om er te wonen. Naast verloskunde besteed ik mijn tijd ook aan andere zeer uiteenlopende zaken, zoals bijvoorbeeld het bakken van taarten, speelmee in het dameselftal voetbal en ik ga graag shoppen of  wandelen. Tevens spreek ik regelmatig af met vriendinnen uit mijn studententijd.

Ik ben de trotse moeder van Thijs en Lars!

Sinds kort ben ik gestart met de opleiding tot coach en hoop jullie hiermee extra handvaten te kunnen bieden tijdens de begeleiding van jullie zwangerschap.

 

 

 

Loes.PNG

Loes Reijbroek-Beem

Hallo, mijn naam is Loes.
Ik ben BIG geregistreerd onder nummer 99003707003
en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen van de KNOV.

Ik ben getrouwd met René en samen hebben we drie prachtige opgroeiende dochters. Tijdens mijn opleiding tot A verpleegkundige lag mijn voorkeur al snel bij het werken op de verloskamers. Direct na mijn diplomering besloot ik daarom te gaan studeren aan de Vroedvrouwenschool te Heerlen. De geboorte van een kind blijft voor mij een fascinerende ervaring. Het is een spannende gebeurtenis, maar ook heel natuurlijk. Ik geloof in een goede voorbereiding. Voor de een zal dat bestaan uit informatie vergaren en voor de ander is dat ingaan op bijv. zorgen en angsten. Met veel passie en overgave wil ik samen met jullie, de zwangerschap en de geboorte van jullie kindje een bijzondere gebeurtenis laten zijn.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en ben het liefst buiten in de natuur. Ik ben zwemmend geboren en hardlopen is een uitdaging. Verder maak ik graag foto’s van wereldberoemde punten waarvoor we al menige bijzondere reis hebben gemaakt.

 

 

 

Charina (002).png

Charina Emons

Mijn naam is Charina Emons.
Ik ben BIG geregistreerd onder nummer 69921435103 
en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen van de KNOV.

Sinds 2016 afgestudeerd als verloskundige en werk sinds die tijd met veel plezier bij verloskundige praktijk Belle Vie.

Naast verloskunde heb ik inmiddels ook de opleiding tot echoscopiste afgerond en ben ik bevoegd voor het plaatsen van spiralen.

 

Samen met mijn vriend woon ik in Geffen.
In mijn vrije tijd breng ik het liefst tijd door met mijn familie en vrienden, sta ik graag in de keuken en is sporten een echte uitlaatklep.

Sinds 2019 ben ik trotse moeder van Lev.

 

De zwangerschap, bevalling en kraamweek zijn voor mij een van de mooie momenten in het leven en een bijzondere ervaring om jullie in te mogen begeleiden. 

DdG.jpg

Danique de Greef

Mijn naam is Danique de Greef.
Ik ben BIG geregistreerd onder nummer 19924788403
en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen van de KNOV.

Ik woon samen met mijn vriend in ’s Hertogenbosch. Vanaf jonge leeftijd had ik al de droom om verloskundige te worden. Zo heb ik bewust mijn vakkenpakket gekozen, heb ik mijn VWO diploma gehaald en ben ik direct gestart met de opleiding tot verloskundige in Maastricht. Na 4 jaar hard werken ben ik hier afgestudeerd en sinds 2018 ben ik vol enthousiasme werkzaam bij verloskundigenpraktijk Belle Vie als waarneemster.

Ik vind het een eer om (aanstaande) ouders te begeleiden tijdens hun zwangerschap, bevalling en het kraambed. Zo hoop ik er samen met jullie een heel bijzonder moment van te kunnen maken.

Naast het werk als verloskundige houdt ik me graag bezig met vrienden en familie en ben ik altijd in voor gezellig lunchen, kletsen en winkelen. Ik houd erg van carnaval en in de zomer ben ik het liefst te vinden in het zonnetje.

Maria.jpg

Maria Vermeer- van de Pas

Ik ben Maria Vermeer – van de Pas, getrouwd met Jack en samen hebben wij 2 zonen. Wij wonen in het mooie dorp Haaren.
Sinds juni 2014 werk ik met veel plezier bij verloskundigenpraktijk Belle Vie als praktijkassistente. Een afwisselende baan, een fijn team en een leuke doelgroep.
Mijn hobby’s zijn de verzorging van onze dieren en de tuin.
En verder lees, puzzel, wandel en fiets ik graag.

 

 

 

 

Hanneke.jpg

Hanneke Hermans

Mijn naam is Hanneke.
Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister van BEN, FMF en KNOV.

Als echografiste, werkzaam op de röntgenafdeling van het voormalige Carolusziekenhuis, was ik onder de indruk van de techniek die toegepast wordt om middels ultrasound beelden te vormen en de medische waarde die echoscopie kan hebben om tot een diagnose te komen. Later, tijdens mijn ( voorspoedige en ongecompliceerde ) zwangerschappen van mijn, allen gelukkig gezonde, kindjes realiseerde ik me dat echobeelden veel hadden bijgedragen aan een hele positieve beleving van mijn zwangerschappen.

Deze bewustwording, naast liefde voor en verwondering over het ongeboren kind, deed mij in 1993 besluiten te starten met een eigen praktijk voor zwangerschapsechografie in de hoop bij te kunnen dragen aan eenzelfde positieve ervaring voor andere aanstaande ouders.

Tot op de dag van vandaag ben ik gelukkig dat ik destijds dit besluit genomen heb.

Ik geniet van mijn werk en ervaar het als een eer echoscopisch onderzoek te mogen doen van het kostbaarste bezit dat aanstaande ouders hebben.

Van Harte hoop ik dit werk nog heel lang te mogen doen en nog heel veel kindjes van 0 - 50 centimeter op de veilige plek in hun moeders buik te mogen volgen.

Foto Marijke.JPG

Marijke van der Kemp-Hooijmans

Mijn naam is Marijke van der Kemp. Vanaf 15 mei start ik als
praktijkassistente bij Belle Vie.
Ik ben getrouwd met Frank en wij
hebben samen twee jongens van 12 en 8 jaar oud.
Wij wonen in Rosmalen (Hintham).
Hiervoor heb ik 18 jaar in de ouderenzorg gewerkt en vind het een hele mooi nieuwe uitdaging om te gaan werken bij Belle Vie.
Waar je aan het begin van een leven staat.

Wie weet tot aan de telefoon of in de praktijk in Rosmalen.  

bereikbaarheid

SPOED

06 - 535 486 31

Dienstdoende verloskundige;

voor bevalling, bij klachten of als je ongerust bent. Krijg je de voicemail spreek dan je naam, adres en telefoonnummer in, dan bellen we altijd terug. Binnen 10 minuten geen reactie, bel dan nogmaals.

NIET DRINGENDE VRAGEN

073 - 521 07 64

De assistente is te bereiken: 
maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur

Ook voor niet dringende vragen of annuleren van je afspraak (minimaal 24 uur tevoren)
Dit kan ook per mail info@belle-vie.nl

BELLEN DOOR ZIEKENHUIS

073 - 553 20 22


Kun je ons om welke reden echt niet bereiken, laat ons dan via de Oudste van Dienst van de verloskamers in het JBZ bellen.