Leven voelen

Naarmate de zwangerschap vordert zul je bewust de bewegingen van je kind gaan voelen.

Vanaf 26 weken willen we graag dat je jouw kind elke dag goed voelt bewegen. Dit bewegen in je buik is niet alleen leuk en fijn om te voelen, maar heeft ook een belangrijke functie. Als de baby beweegt, voelt hij/zij zich lekker in jouw buik. Het is goed om elke dag wat tijd vrij te maken om het bewegingspatroon van je kindje te leren kennen.

Beweegt je kindje veel minder dan je gewend bent, dan kan dat een signaal zijn dat er iets niet goed is. Het is dan ook erg belangrijk dat je bij twijfel contact met ons opneemt, zodat wij kunnen beoordelen of een extra controle nodig is.

Maak je je zorgen over de baby, omdat er voor jou een duidelijke en/of blijvende vermindering van het normale bewegingspatroon is, meld dit dan;  06-53548631

Neem altijd direct contact op als:

• de baby een dag niet heeft bewogen: wacht niet tot de volgende dag.
• de baby in de loop van de dag steeds minder/zachter beweegt en je te weinig       activiteit voelt.

Leven voelen

bereikbaarheid

SPOED

06 - 535 486 31

Dienstdoende verloskundige;

voor bevalling, bij klachten of als je ongerust bent.Krijg je de voicemail spreek dan je naam, adres en telefoonnummer in, dan bellen we altijd terug. Binnen 10 minuten geen reactie, bel dan nogmaals.

NIET DRINGENDE VRAGEN

073 - 521 07 64

De assistente is te bereiken op maandag, dinsdag en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur en woensdag en donderdag van 8.30 tot 16.30 uur.

Niet dringende vragen of annuleren van je afspraak (minimaal 24 uur tevoren) kan ook per mail info@belle-vie.nl

BELLEN DOOR ZIEKENHUIS

073 - 553 20 20

Als je ons, om welke reden dan ook echt niet kunt bereiken, dan kun je ons door het ziekenhuis laten bellen.