Klik hier voor meer informatie over bevallen in de zomer 2024 regio Den Bosch

Pakket maximaal genieten

Willen jullie tijdens deze bijzondere tijd in je leven genieten van alles wat Belle Vie jullie te bieden heeft? Laat je dan door ons ontzorgen en kies voor het Belle Vie Maximaal genieten pakket.

Maximaal genieten!

Laat ons dan alles voor je regelen. Heb een persoonlijk coach gesprek en geniet van twee heerlijke massages. Maak een keus tussen yoga, pilates en Mom in Balance om heerlijk te stretchen en relaxen. Geniet van extra pretecho’s waaronder een 3/4D echo van jullie ongeboren kind.

Inhoud van de pakketten

Zwanger en in beweging

Voor informatie over yoga, pilates of MOM in Balance klik op de button

Zwangerschapsyoga, MOM In Balance En Pilates

Betaling in termijnen?

Het pakket Alle aandacht valt onder de standaard verzekerde geboortezorg. Extra kosten per zwangerschap voor het pakket Verwen Jezelf zijn € 520,- en voor het pakket Maximaal genieten is dat € 785,-. Deze kosten vallen buiten de vergoedingen van jouw zorgverzekering. 

Heb je het pakket gekozen wat persoonlijk bij jou past? Laat ons dit zo vroeg mogelijk weten zodat je optimaal gebruik kunt maken van onze mogelijkheden. Je ontvangt de opdrachtbevestiging en de factuur. De betaling geschiedt in termijnen op vooraf vastgestelde data. Het eerste termijnbedrag dient te worden betaald vóór de intake. Het tweede termijnbedrag bij 20 weken zwangerschap en het derde termijnbedrag bij 30 weken zwangerschap.

 

Aanmelden

Woon je in 's-Hertogenbosch, Rosmalen, Groote Wielen, Hintham, Berlicum, Middelrode, Geffen, Nuland of Vinkel? Wij begeleiden zowel thuisbevallingen als poliklinische bevallingen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis of in het ziekenhuis Bernhoven.

Aanmelden
KIM 3531

Maak je keuze