Klik hier voor meer informatie over bevallen in de zomer 2024 regio Den Bosch

Pakket alle aandacht

Standaard geboortezorg met persoonlijke aandacht voor jou en je ongeboren kindje.

Alle aandacht!

Kiezen voor de verloskunde van Belle Vie betekent kiezen voor persoonlijke aandacht voor de gezondheid van jou en je kindje. Er is tijd voor al jullie vragen. Wij begrijpen dat jullie in dit bijzondere moment in je leven zoeken naar een Verloskundigenpraktijk die jou en je partner een veilig en vertrouwd gevoel geeft. Waarvan jullie weten dat je er altijd terecht kunt. In dit pakket zit de zorg die standaard geregeld is in Nederland maar dan wel met de ‘Altijd alle aandacht aanpak’ die we bij Belle Vie hanteren. We hebben ruime openingstijden en een inloopspreekuur op vrijdagochtend. Bij Belle Vie kun je altijd terecht!

Inhoud van de pakketten

Zwanger en in beweging

Voor informatie over yoga, pilates of MOM in Balance klik op de button

Zwangerschapsyoga, MOM In Balance En Pilates

Betaling in termijnen?

Het pakket Alle aandacht valt onder de standaard verzekerde geboortezorg. Extra kosten per zwangerschap voor het pakket Verwen Jezelf zijn € 520,- en voor het pakket Maximaal genieten is dat € 785,-. Deze kosten vallen buiten de vergoedingen van jouw zorgverzekering. 

Heb je het pakket gekozen wat persoonlijk bij jou past? Laat ons dit zo vroeg mogelijk weten zodat je optimaal gebruik kunt maken van onze mogelijkheden. Je ontvangt de opdrachtbevestiging en de factuur. De betaling geschiedt in termijnen op vooraf vastgestelde data. Het eerste termijnbedrag dient te worden betaald vóór de intake. Het tweede termijnbedrag bij 20 weken zwangerschap en het derde termijnbedrag bij 30 weken zwangerschap.

Aanmelden

Woon je in 's-Hertogenbosch, Rosmalen, Groote Wielen, Hintham, Berlicum, Middelrode, Geffen, Nuland of Vinkel? Wij begeleiden zowel thuisbevallingen als poliklinische bevallingen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis of in het ziekenhuis Bernhoven.

Aanmelden
KIM 3531

Maak je keuze