website student.jpg

Actuele praktijkinformatie

Belangrijke informatie over opvang vakantieperiodes, zwangerschapsverlof, scholing enz.

Even Voorstellen:

augustus 2018

Mijn naam is Danique de Greef en de komende maanden zal ik werkzaam zijn als verloskundige bij Verloskundigenpraktijk Belle Vie. Jullie kunnen me tegenkomen op de praktijk of bij jullie thuis. Al vanaf jonge leeftijd wilde ik dolgraag verloskundige worden en na vier jaar hard werken heb ik het waar kunnen maken. Het krijgen van een kindje is een prachtige gebeurtenis en ik kijk er naar uit om jullie hierbij te mogen begeleiden! Wellicht tot snel tijdens een van jouw controles! 

 
Zwangerschapsportaal  

Informatie over allerlei zaken rondom zwanger zijn, bevallen en kraambed. Na aanmelding via de link die je tijdens het intake-spreekuur kunt ontvangen, kun je ook je persoonlijke zwangerschapsdossier digitaal in zien en ontvang je een bevestiging van je afspraken. Maak nu ook een foto voor in je portaal, dit kan bij onze assistente. 
Let op; Het portaal is niet de manier om uitslagen mede te delen. Uitslagen worden, indien afwijkend te allen tijde persoonlijk besproken.

Belle Vie en anticonceptie.

Voor vragen over anticonceptie kan je altijd bij ons terecht.
Wij zijn bevoegd om orale anticonceptie (pillen) en spiralen voor te schrijven én om spiralen te plaatsen en verwijderen. Lees meer bij Anticonceptie of vraag naar de mogelijkheden die bij jouw situatie passen. 
Zorg dat je weet of je in aanmerking komt voor vergoeding door je zorgverzekering!

Belle Vie geeft borstvoeding.

Borstvoeding geven, een bewuste keuze!
Wij verzorgen onze eigen cursus.
In 1,5 uur leer je wat er komt kijken bij het geven van borstvoeding. Op onze eigen praktijklokatie op de Rodenborchweg komt José Verhagen lactatiedeskundige, alles vertellen wat je moet weten over het geven van borstvoeding. Bekijk de data en de flyer Belle Vie geeft borstvoeding, onder cursussen.
 

Kwaliteit en enquête

Wij hechten grote waarde aan kwaliteitsverbetering en proberen daar steeds actief aan te werken. Na jullie kraambed ontvang je daarom een enquête die we vragen in te vullen. Natuurlijk kan het ook gebeuren dat je ons eerder zaken wilt vertellen of mededelen. Dit mag positief zijn maar zeker ook negatief. Wij gaan graag met jullie in gesprek om de zorg zo persoonlijk en proffesioneel mogelijk aan te bieden. Laat je horen!

Contactformulier website

Voor niet dringende vragen kun je, naast het praktijknummer 073-5210764, ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij zullen dan zo snel mogelijk antwoorden.

Uitgebreidere spreekuurtijden

Naar aanleiding van de uitkomsten van onze enquête zijn onze spreekuurtijden uit gebreid naar mogelijkheden in de avond én vroege ochtend.

Verloskundige in opleiding

September 2018 ; op dit moment begeleiden wij geen student.
Vanaf half februari 2019 weer een student.

Studenten lopen mee tijdens de spreekuren en begeleiding bij je bevalling of kraambed. Heb je bezwaar tegen haar begeleiding, laat het ons dan weten.
Studenten begeleiden nooit alleen een bevalling. De eindverantwoordelijkheid ligt te allen tijde bij de verloskundigen.

Data voorlichtingsavonden:

Voor de geplande data per onderwerp, zie bij voorlichting

Scholing Verloskundigen
 
WhatsApp

Ivm het gebruik van een duo-kaart voor onze Iphone is het niet mogelijk om ons te bereiken via Whatts app, wij verzoeken je vriendelijk om te bellen of te smsen.


 

 

bereikbaarheid

SPOED

06 - 535 486 31

Dienstdoende verloskundige;

voor bevalling, bij klachten of als je ongerust bent.Krijg je de voicemail spreek dan je naam, adres en telefoonnummer in, dan bellen we altijd terug. Binnen 10 minuten geen reactie, bel dan nogmaals.

NIET DRINGENDE VRAGEN

073 - 521 07 64

De assistente is te bereiken op maandag, dinsdag en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur en woensdag en donderdag van 8.30 tot 16.30 uur.

Niet dringende vragen of annuleren van je afspraak (minimaal 24 uur tevoren) kan ook per mail info@belle-vie.nl

BELLEN DOOR ZIEKENHUIS

073 - 553 20 20

Als je ons, om welke reden dan ook echt niet kunt bereiken, dan kun je ons door het ziekenhuis laten bellen.