JBZ DIgitaal.jpg

Voorlichting JBZ digitaal !

Webinar Voorlichting JBZ van 19.30-20.30 uur.
Ga je in het ziekenhuis bevallen of ben je benieuwd hoe bevallen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis gaat? Meld je dan nu aan voor de webinar Bevallen in het Ziekenhuis. Deze webinar is de vervanger van de informatieavond Bevallen, waarvoor je normaal gesproken naar het ziekenhuis zou komen. Je kunt je aanmelden via de JBZ-website of JBZ-facebook. Indien je al had aangemeld voor de informatieavond ontvang je een e-mail met een aanmeldlink.

Tijdens het webinar vertellen een gynaecoloog, een eerstelijns verloskundige en een verloskundige die in het Jeroen Bosch Ziekenhuis werkt, hoe een bevalling in het ziekenhuis kan verlopen. Omdat we veel vragen krijgen over zwanger zijn en bevallen in Coronatijd, starten we het programma met deze informatie.

Tijdens het webinar kunnen jullie via chat vragen stellen aan de sprekers. Na de presentatie is er tijd om deze vragen te beantwoorden. Je kunt je aanmelden via de JBZ-website of JBZ-facebook.  

 

 

bereikbaarheid

SPOED

06 - 535 486 31

Dienstdoende verloskundige;

voor bevalling, bij klachten of als je ongerust bent. Krijg je de voicemail spreek dan je naam, adres en telefoonnummer in, dan bellen we altijd terug. Binnen 10 minuten geen reactie, bel dan nogmaals.

NIET DRINGENDE VRAGEN

073 - 521 07 64

De assistente is te bereiken: 
maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur

Ook voor niet dringende vragen of annuleren van je afspraak (minimaal 24 uur tevoren)
Dit kan ook per mail info@belle-vie.nl

BELLEN DOOR ZIEKENHUIS

073 - 553 20 22


Kun je ons om welke reden echt niet bereiken, laat ons dan via de Oudste van Dienst van de verloskamers in het JBZ bellen.