Klik hier voor meer informatie over bevallen in de zomer 2024 regio Den Bosch

35 jaar ervaring !

Esther Rasenberg is verloskundige sinds 1985!

Destijds was de vroedvrouwenschool in Heerlen gevestigd. Nu is dat de Academie voor Verloskunde Maastricht.

Ik ben solo met de praktijk begonnen als verloskundige in Berlicum en Rosmalen. Maar al snel werd de praktijk te groot voor één persoon en kwam er een verloskundige bij, de maatschap werd geboren. Het gebied werd uitgebreid met Geffen, Nuland en Vinkel. Ook door de komst van de kinderen, waardoor ik minder ging werken, groeide de maatschap tot het aantal verloskundigen wat het nu is.

We gaan een nieuwe uitdaging in onze praktijk aan. Met de komst van de pakketten heeft Belle Vie, naast goede verloskundige zorg, ook oog voor het welzijn van de zwangere. Dit gaan we vormgeven met o.a. coaching en zwangerschapsmassage. Ik heb een opleiding voor zwangerschapsmassage gevolgd en zal bij Belle Vie de massages gaan geven. Ik kijk ernaar uit!

Naast mijn werkzaamheden voor de maatschap, ben ik sinds de oprichting in 2004 secretaris van het VSV. (Verloskundig Samenwerkingsverband). Begonnen als een overleg tussen verloskundigen en gynaecologen (van het JBZ), zijn er in de loop van de tijd verschillende disciplines bij gekomen. Denk hierbij aan kinderartsen, kraamzorg, GGZ en jeugdzorg van de  Gemeente. Zo streven we er naar om de zwangere de juiste zorg te geven, in overeenstemming met elkaar.

Ik woon in Berlicum, ben getrouwd en heb 4 kinderen die werken of studeren, allemaal in de gezondheidszorg!

Bij Muziekvereniging TOG uit Berlicum speel ik basklarinet. Ik ben secretaris van het 4 mei comité, verantwoordelijk voor de  jaarlijkse  4 mei herdenking in Berlicum. De tijd die dan nog over blijft besteed ik aan tuinieren.

Aanmelden

Woon je in 's-Hertogenbosch, Rosmalen, Groote Wielen, Hintham, Berlicum, Middelrode, Geffen, Nuland of Vinkel? Wij begeleiden zowel thuisbevallingen als poliklinische bevallingen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis of in het ziekenhuis Bernhoven.

Aanmelden
KIM 3531

Maak je keuze