Klik hier voor meer informatie over bevallen in de zomer 2024 regio Den Bosch

We hebben het echt als steunend ervaren

 

Wij hebben de zorg vanuit jullie als heel erg prettig ervaren. Wij werden al vrij snel doorverwezen naar het ziekenhuis ivm mijn suiker, maar de betrokkenheid vanuit Belle Vie (Esther Rasenberg) bleef.

We hadden een afspraak gemaakt waarbij we extra tijd bij consult hadden gekocht. Dit bedrag hebben wij keurig netjes teruggestort gekregen, terwijl er zeker nog wel aandacht voor ons was.

We voelden ons prettig en gehoord door iedereen en in het bijzonder Esther Rasenberg. We hadden er in het begin best moeite mee dat het in het ziekenhuis allemaal wat zakelijker gaat. Daar kon vrijuit over gesproken worden en er werd om de zoveel weken een telefonische afspraak ingepland om even te kijken hoe de zaken ervoor stonden. Dit was erg fijn.

We hebben samen met Esther het bevalplan doorgenomen en ook daar werd weer volop de tijd voor ons genomen. De nuchtere kijk op zaken en de eerlijkheid in de communicatie was echt helpend en bracht rust.
Ook na de bevalling is Esther 2x in het ziekenhuis geweest om te praten en natuurlijk om onze dochter te bewonderen.

Om een lang verhaal kort te maken: Wij zijn echt zeer tevreden en vonden het fijn dat jullie ons op deze manier wilden begeleiden. We hebben het echt als steunend ervaren en heeft een groot deel van de spelende onzekerheid weggenomen en dat is goud waard!

Veel liefs Mark en Aranca

Aanmelden

Woon je in 's-Hertogenbosch, Rosmalen, Groote Wielen, Hintham, Berlicum, Middelrode, Geffen, Nuland of Vinkel? Wij begeleiden zowel thuisbevallingen als poliklinische bevallingen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis of in het ziekenhuis Bernhoven.

Aanmelden
KIM 3531

Maak je keuze