roken.PNG

Stoppen met roken

STOPTOBER, aandacht voor stoppen met roken!

Voor zwangere vrouwen kan het stoppen met roken moeilijk zijn, ondanks het besef dat roken zeer schadelijk kan zijn voor het ongeboren kind (en zichzelf). Door te stoppen met roken heb je:

minder risico op een miskraam of vroeggeboorte
minder risico op aangeboren afwijkingen bij uw baby
minder risico op groeiachterstand bij uw baby
een betere conditie tijdens de zwangerschap

Ben je zwanger, wil je graag stoppen met roken en heb je daarbij graag extra ondersteuning? Doe dan mee met onze telefonische coaching 'Rookvrij! Allebei?' voor zwangere dames en laat je begeleiden door gespecialiseerde coaches met kennis en ervaring op het gebied van rookvrij zwanger worden, zijn en blijven. 

Kosten?

De telefonische coaching 'Rookvrij! Allebei?' wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed. Wel kan het eigen risico van toepassing zijn. Bekijk hier of je zorgverzekeraar de telefonische coaching vergoedt en of het eigen risico van toepassing is.

Hoe werkt het?

Het traject bestaat uit een telefonische intake van 30 minuten en vervolgens 5 telefonische gesprekken van 20 minuten op momenten die jou goed uitkomen. Het kan zowel overdag als 's avonds. Tussen de telefonische afspraken door is het mogelijk de coach te e-mailen of bellen op momenten dat je het moeilijk hebt.

Het voordeel van de telefonische coaching is dat het altijd in je planning past, niet uitmaakt waar je zelf bent en snel kan worden opgestart.

bereikbaarheid

SPOED

06 - 535 486 31

Dienstdoende verloskundige;

voor bevalling, bij klachten of als je ongerust bent. Krijg je de voicemail spreek dan je naam, adres en telefoonnummer in, dan bellen we altijd terug. Binnen 10 minuten geen reactie, bel dan nogmaals.

NIET DRINGENDE VRAGEN

073 - 521 07 64

De assistente is te bereiken: 
maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur

Ook voor niet dringende vragen of annuleren van je afspraak (minimaal 24 uur tevoren)
Dit kan ook per mail info@belle-vie.nl

BELLEN DOOR ZIEKENHUIS

073 - 553 20 22


Kun je ons om welke reden echt niet bereiken, laat ons dan via de Oudste van Dienst van de verloskamers in het JBZ bellen.