Nieuw !! Belle Vie ontzorgt: Nieuwsgierig? Kijk eens bij onze pakketten Bewust of Zorg op maat

Veelgestelde vragen

Voorlichting

Wat komt aan bod?

Je vormt samen met een groep vrouwen, die ongeveer in dezelfde periode zijn uitgerekend, een sessiegroep. Tijdens de sessies komen steeds andere onderwerpen aan bod, bijvoorbeeld over de groei van je baby, gezonde leefstijl, omgaan met zwangerschapskwalen en klachten en voorbereiden op je bevalling. In een sessie ga je in gesprek met vrouwen die hun zwangerschap allemaal op een andere manier kunnen ervaren en beleven. Hierin ondersteun je elkaar. Daarnaast leer je hoe je op een gezonde manier je zwangerschap kunt doorlopen. De sessies vinden plaats in een groep van 8 vrouwen.

Wie begeleidt de groep?

Een groep wordt begeleid door twee vaste personen: Een verloskundige en een andere
beroepsbeoefenaar uit de gezondheidszorg. Dit kan bijvoorbeeld een
diƫtiste, fysiotherapeut, lactatiedeskundige (zij
begeleidt moeders bij alle aspecten van borstvoeding) of een kraamverzorgster zijn.

Wanneer zijn de groepsconsulten?

De groepsconsulten vinden altijd plaats op vastgestelde dagen en tijden. Deze zijn vooraf bekend tot aan het einde van je zwangerschap. Deze duren ongeveer 1,5 uur per bijeenkomst. De medische controles worden in individuele afspraken gepland, deze staan los van de groepsconsulten.

Aanmelden

Woon je in Rosmalen, Groote Wielen, Hintham, Berlicum, Middelrode, Geffen, Nuland of Vinkel? Wij begeleiden zowel thuisbevallingen als poliklinische bevallingen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis of het ziekenhuis Bernhoven.

Aanmelden
KIM 3531

Maak je keuze